AcasăȘTIRI EXTERNERusia arde ca o torță. Continuă seria incendiilor misterioase - VIDEO

Rusia arde ca o torță. Continuă seria incendiilor misterioase – VIDEO

Rusia arde ca o torță. Continuă seria incendiilor misterioase

Un incendiu puternic  a izbucnit miercuri, 4 mai, în zona industrială din orașul Dzerjinsk din Nijni Novgorod, în Rusia, după ce un rezervor cu solvenți a luat foc.

În zona industrială din Dzerjinsk, în regiunea Nijni Novgorod, pe autostrada Avtozavodskoye, un rezervor cu solvent a luat foc, a informat Ministerul pentru  Situații de Urgență al Federației Ruse.

Dezastre în lanț, cu origine necunoscută

Pompierii se află la fața locului iar un tren special a fost pus în alertă pentru a stinge incendiul. Încă nu este clar ce a provocat incendiul și nu au fost raportate victime.

Mai multe incendii cu origine necunoscută au avut loc în ultima perioadă în Rusia. La sfârșitul lunii trecute, un incendiu de proporții a avut loc la Sahalin GRES-2, cea mai mare termocentrală electrică inaugurată de ruși în 2019.

Marți, un alt incendiu puternic a izbucnit la depozitul editurii „Prosveshchenie” de lângă Moscova.

Luni, mai multe incendii de proporții au izbucnit la o unitate militară din Belogorod, nu departe de granița cu Ucraina.

Anterior, un incendiu a avut loc la o mare fabrică chimică, Dimitrievski  din orașul Kineșma.

În aceeași zi (22 aprilie) un incendiu s-a declanșat la Institutul de Apărare din Tver, care dezvoltă rachete pentru armată.

author avatar
Tudor Borcea
1.193 afisari

7 COMENTARII

  1. Ar trebui ca Rusia sa declare stare de necesitate ca arde toata Siberia si soldatii multi dusi sa stinga focul. Insa ca sa stingi asemenea parjol e practic nul pt ca Rusia se gandeste la bombe de uciderea rapida a fratelui și aproapelui si nu se gandeste la o bomba de vacum de stingere a focului pe suprafete intinse.

    • de ce crezi ca nu fac nimic sa preintampine? vor face totu sa activeze tratatul csi in care toate statele membre vor trebui sa trimita trupe in statul agresat! 9 mai e deja aproape si oricat se straduiesc ucrainieni nu vor cauza pagube mai dar va fi suficient ca piticul atomic sa intarate mujicii .

    • Despre „pacifismul” lui unchiu Sam nu spui nimic „sau încă mai crezi aberațiile globalismului lgbt

  2. Acum decat sa ma violeze un rus mai repede sug o lulea americana… 🤗…fac si eu ca berlineza in 45,decat un rus deasupra mai bine un american peste mine sau vițavercea, I am a berliner a zis Kenedy din prostie, apoi ia luat jidanii mintile ca cum isi permite..

  3. Sunt la fel de „necunoscute” originile focului ca și cele ce-au pârjolit Europa.(V. Grecia)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger