AcasăȘTIRI EXTERNECatalanii s-au îmbulzit pe plajele din Barcelona, în ciuda restricţiilor anti-Covid! (VIDEO)

Catalanii s-au îmbulzit pe plajele din Barcelona, în ciuda restricţiilor anti-Covid! (VIDEO)

barcelona baachImagini regretabile în Spania! Catalanii s-au îmbulzit pe plajele din Barcelona, în ciuda restricţiile anti-Covid!

Spaniolii s-au săturat să stea închişi în case şi au ieşit să se distreze! Deşi numărul de infectări rămâne, în continuare, ridicat, catalanii au ignorat restricţiile şi s-au îmbulzit pe plaje.

În Barcelona, ​​Tarragona şi alte oraşe populare de pe coasta de nord-est a Spaniei, mulţimile s-au adunat pe plaje, unii oameni fără măşti sau ignorând distanţarea socială.

Pe o plajă populară din centrul Barcelonei, zeci de petrecăreţi au dansat vineri, unii încălcând restricţiile menite să prevină răspândirea coronavirusului, a declarat sâmbătă poliţia.

Petrecerea improvizată a avut loc pe plaja Barceloneta, iar poliţiştii au spus că i-au avertizat pe petrecăreţi că încalcă normele de sănătate.

Poliţia i-a amendat

Barcelona este locul perfect pentru petrecere, pentru a bea, dar aceasta este o mare problemă, poliţia care îi opreşte pe oameni să se distreze„, a spus un britanic de 32 de ani, care şi-a dat doar prenumele, Liam, şi care purta o mască.

În altă parte, poliţia a luat măsuri, vineri, la o petrecere ilegală organizată la un bar din Sant Feliu de Llobregat, lângă Barcelona, ​​şi a amendat 33 de persoane pentru încălcarea restricţiilor COVID-19, a scris pe Twitter Mossos d’Escuadra, poliţia regională catalană.

Ofiţerii noştri îi sfătuiesc pe oamenii în care există grupuri mari de oameni că încalcă restricţiile şi, uneori, dacă nu poartă măşti sau nu se îndepărtează unii de alţii, se pot confrunta cu amenzi„, a transmis poliţia catalană.

author avatar
Andrei Ștefan
408 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce sa mai faci tu,noroc ca voi,presa si militia,nu sunteti de pe acolo.Presa cu denunturile militia cu amenzile si incatusarea.Muriti ,ca prostii,de grija alora din Barcelona fara sa vedeti mizeria de tara in care traiti de ati ajuns sa faceti pe inchizitorii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger