AcasăȘTIRI EXTERNEErdogan amenință direct Grecia. „Rachetele Turciei pot lovi Atena” - VIDEO

Erdogan amenință direct Grecia. „Rachetele Turciei pot lovi Atena” – VIDEO

Erdogan amenință direct Grecia. „Rachetele Turciei pot lovi Atena” - VIDEO / Foto: Facebook

„Dacă nu vă păstrați calmul, o țară ca Turcia nu va fi un simplu spectator”, a avertizat președintele turc, Recep Tayyip Erdogan.

Turcia a avertizat Grecia că o rachetă ar putea lovi capitala elenă dacă „nu vă păstrați calmul”, intensificându-și și mai mult retorica împotriva Atenei.

„Va lovi Atena. Ei bine, bineînțeles că o va face”

„Acum am început să ne fabricăm propriile rachete”, a declarat președintele turc Recep Tayyip Erdogan în timpul unui discurs susținut duminică la Samsun, în nordul Turciei.

„Bineînțeles, această producție îi sperie pe greci. Când spui Tayfun, grecii se sperie și spun: Va lovi Atena. Ei bine, bineînțeles că o va face”. Tayfun, care în turcă înseamnă „taifun”, este o rachetă balistică cu rază scurtă de acțiune dezvoltată de Turcia.

Racheta a fost testată în octombrie deasupra Mării Negre și a lovit o țintă la o distanță de aproximativ 560 de kilometri, o rază de acțiune mai mult decât dublă față de cea a rachetelor actuale din arsenalul Turciei.

„Dacă nu vă păstrați calmul, dacă încercați să cumpărați ceva (pentru a vă înarma) de aici, de acolo, din America până în insule, o țară ca Turcia nu va fi un spectator. Trebuie să facă ceva”, a adăugat Erdogan, informează Politico.

Turcia și-a intensificat retorica împotriva Greciei în ultimele luni, pe fondul a ceea ce Ankara consideră a fi o consolidare militară tot mai mare pe insulele grecești din Marea Egee, aflate în apropierea coastei Turciei.

Într-o amenințare repetată și subtil voalată, Erdogan a spus: „Putem descinde brusc într-o noapte, când va veni momentul”.

Săptămâna trecută, ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, a avertizat Grecia să înceteze militarizarea insulelor din Marea Egee, în caz contrar Ankara „va lua măsurile necesare pe teren”.

În ciuda faptului că sunt aliați NATO, Turcia și Grecia sunt în dezacord de zeci de ani din cauza mai multor dispute bilaterale, inclusiv a granițelor maritime, a revendicărilor suprapuse asupra platformelor lor continentale și a disputei de lungă durată privind Cipru.

Grecia a făcut mai multe apeluri la aliații săi occidentali să pună capăt retoricii incendiare a Turciei.

author avatar
Tudor Borcea
631 afisari

13 COMENTARII

  1. KimJong are un competitor….sa vedem care dintre ei e mai tare……..Trageti cu rachete simultan si faceti pariuri……eu pariez pe greci un euro(deci un euro contra lui Kim si alt euro contra lui ErdoKim)…..3-2-1-0…..no more bets please

    • Daca nu pariaza nimeni inseamna ca n-aveti niciun gram de adrenalina in voi……ce mare chestie 2euro exact cat dai pe 3portocale

  2. Poponarii greci tradatori, vanduti Satanei tot incearca sa provoace Turcia in speranta ca vor declansa un razboi din care Grecia sa se aleaga cu obtinerea gratis a Constantinopolului.
    Acest scenariu nu mai este valabil, dar satanistii greci tot incearca sa bage batzul prin gard.

    Pamantul a intrat in a 5-a dimensiune si nivelul de vibratie a cescut foarte mult, iar Markatii, Vandutii si cei fara constiinta si Dumnezeu nu mai sunt pe aceeasi frecventa cu planeta Pamant.Previziunile nu mai sunt valabile asa cum s-au dovedit corecte pana acum cativa ani.

    Exista o lista de previziuni a unui calugar otodox din 1054, dupa Marea schisma pusa la cale de khazari, care a prezis multe evenimente care s-au petrecut intocmai.
    Printre acele previziuni exista una care vorbeste de cel de-al treilea razboi mondial in care Rusia va duce un razboi nimicitor cu Turcia si Grecia va primi gratis de la rusi Constantinopolul recucerit. Adica grecii spectatori la razboi vor primi cadou Constantinoplul.
    Acea previziune s-a varsat, pentru ca acel calugar era in 3D iar acum omenirea este fara sa stie in 5D, adica nu poti prinde programe radio in alta frecventa.
    Dar grecii care sunt vanduti Mafiei Khazare, si care a facut Sinodul Satanist din Creta in 2015, spera ca Rusia sa atace Turcia iar Grecia sa castige.
    Cel de-al treilea razboi mondial a fost acest razboi biologic care este pe sfarsite, dar grecii satanisti viseaza la cai verzi pe pereti.
    Rusia, China, Turcia, India si alte tari sunt partenere in BRICS si lupta impotriva globalismului satanist.
    Daca mai latra mult poponatrii greci s-ar putea trezi cu bombardeaua in curte, dar razboiul ruso-turc nu va fi. S-a anulat programul.
    In scurt timp Turcia si Germania vor iesi din NATO.

    • Tu acum lauzi China si Turcia (doua tari anti-crestine si sataniste pana in maduva oaselor!)? De unde stii tu ca toti grecii sunt poponari? Cred ca ai uitat sa-ti iei pastilele baiete!

    • mbecil sinistru, este tocmai invers.
      avioanele turcesti depasesc zilnic granițele aeriene.

    • Nu mai pupa turcii in coor, ca din cauza dominatiei lor suntem in halul in care suntem acum, pusi numai pe ciubuk si peshkes.

    • Ooooooo ce stire senzationala…..deci singurii satanisti de pe planeta sunt grecii?????????unde ai citit-o ca seamana cu filmele Woody Woodpecker.ai mai mult de 14ani?vezi ca ai voie doar la telejurnal cand se citeste de pe prompter 2+2=5657765544.Adica cum faci cu 4lingouri de aur sa vinzi suma respectiva de halucinatii pe ecranele bancilor….uite aici zerouri false sa te saturi 00000000000000000 de conturi hokus-pokus care nu reprezinta nimic real
      BRD-un mare kakat……HSBC la fel….UBS idem…….zerouri ca la banca lui FaneSpoitorul…dar cel putin ala nu se prezenta ca fiind „mare bancher” de crypto-muci
      Societatea creata de satanisti se dezintegreaza sub ochii vostri dar degeaba vorbesti cu oile beheheeeee

  3. Nu ma asteptam sa intelegeti mare lucru din postarea mea pentru ca in mass-media romaneasca Satana este prezentat ca binefacator, dar in scurt timp pana si voi veti afla adevarul.
    Daca spun care este realitatea internationala nu inseamna ca laud China si Rusia ci doar prezint o realitate.
    Sinodul Satanist din 2015 din Creta este o realitate, asta nu inseamna ca Grecia ortodoxa este satanista ci doar ca este condusa de poponari greci care au tradat ortodoxia, poporul ortodox grec si Grecia ortodoxa.
    Khazarul Tradator Criminal si Jefuitor Joianis Shase Khase Negustor de copii, impreuna cu jivina Ciolos, au semnat acel document de tradare a ortodoxiei romanesti.
    Asta nu inseamna ca poporul roman majoritar orodox a stiut de tradarea lor, si nici nu poate fi acuzat ca este pagan sau satanist ca ei. Ganditi ca nu doare.
    Daca insa va uitati la TEMBELIZOR – spalatorul de creiere, nu am pretentia sa ganditi pentru ca nu mai aveti cu ce.
    Mesajele subliminale v-au imaculat neuronii si ganditi la comanda.

    Subiectul este un razboi dorit doar de poponarii greci satanisti tradatori, dupa zicala: ,,doi se bat si al treilea castiga”, dar nu se va intampla acest lucru.
    A citi nu e similar cu a intelege ce citesti. Trebuie sa ai mai multe informatii ca sa pricepi contextul unei situatii relatate de media vanduta.
    Mafia khazara a reusit sa polarizere oamenii in doua tabere: pro Satana, NATO, mUE, Republica Comunista America, vaccin si CONTRA Rusia, a razboiului ,,criminalului Putin”, etc.
    Ori adevarul este doar unul: GENOCIDUL planetar cu arma militara 5G si cu vaccinul ucigas este o realitate pusa la cale de Mafia Khazaro-nazista, iar razboiul impotriva CRIMINALOR este blamat ca fiind contra umanitatii.
    Daca Putin a distrus 31 de laboratoare biologice militare ale NATO, CIA, Mossad si UE ca sa nu aiba Cabala cu ce extermina omenirea, este un lucru de acuzat ?
    Daca trupele speciale ruse au salvat peste 35 de mii de copii rapiti de oamenii lui Poponel Zelenski, este un fapt de acuzat ?
    Probabil ca pentru multi spalati pe creier aceste lucruri nu conteaza pentru ca unicul lor neuron spalat nu ii poate ajuta sa simta compasiune pentru copii si nici sa inteleaga pericolul prin care a trecut omenirea. De aceea voi spalatii pe creier NU CONTATI !
    Daca ati fi contat, stapanii vostri satanistii nu v-ar fi Markat ( vaccinat ) ca sa muriti in maxim 5 ani.

  4. Va salut ! Cred ca domnul Erdogan confunda Grecia cu bietele Siria si Armenia….Crunta dezamagire va avea , daca va indrazni un atac asupra Greciei !

    • Desteptul de ERDOKIM e la fel ca sobolanii lemming care sar in apa dupa seful…….si ajung hrana pentru pesti
      Cum a rezolvat natura problemele cu prostii e bine de observat
      Nu pricep cum a ajuns omenirea pe mana unor sobolani handikapati mintal….

      • Sau probabil satanistii se folosesc de ERDOKIM ca sa jefuiasca inclusiv Turcia si Grecia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger