AcasăȘTIRI EXTERNEAzi - vaccinare, mâine - ID digital! Human being 2.0

Azi – vaccinare, mâine – ID digital! Human being 2.0

Azi – vaccinare, mâine – ID digital! Human being 2.0 este un concept gândit cu mult timp în urmă și decis a fi implementat la Davos, în 2020, când omenirea abia afla despre Covid-19. Între timp, pandemia a devenit un pretext pentru implementarea Agendei „ID2020”. Infamul program „ID2020” reprezintă o alianță a partenerilor public-privați, din care fac parte inclusiv agențiile ONU, dar și societatea civilă. Este un program ce folosește vaccinarea împotriva Covid-19 drept platformă pentru identitatea digitală.

  • La 29 Ianuarie a.c., Bundestagul (Parlamentul Germaniei) a ratificat implementarea Agendei „ID2020”. Rămâne doar ca Bundesratul (Consiliul Federal German) să o ratifice, ceea ce se va întâmpla cât de curând;
  • În data de 7 martie, aceeași Agendă „ID2020” va ajunge la vot și în Elveția. Dar asta nu e tot: guvernul helvet vrea să externalizeze gestionarea Agendei „ID2020” către sectorul privat!

Dar ce înseamnă ID digital și cine controlează toată baza de date?

Agenda „ID2020” înseamnă că toate cărțile de identitate se schimbă, devin electronice, iar numele fiecărui indivit (identitatea lui) va fi înlocuit cu un număr propriu și unic în sistemul de identificare. ID-urile electronice vor conecta toate datele care țin de un individ – de la informațiile financiare, al statutul social și mai ales fișa medicală!

Este ceva de necrezut! Vă puteți imagina o bancă sau o companie de asigurări să se ocupe de datele dumneavoastră?! Eventual, să le tranzacționeze, căci asta fac corporațiile disperate să-și mărească veniturile. Însă, trăind într-o țară de oi, este foarte posibil, dacă nu și probabil, ca propunerea Executivului helvet să fie acceptată.

Se pare că, cu cât se scrie mai mult despre cauzele și efectele noului virus de tip corona, cu atât analizele specialiștilor în medicină sunt umbrite de propagandă și frică. Întrebările și argumentele pentru a căuta originile și modul în care coronavirusul s-ar fi răspândit și cum poate fi el combătut se pierd în zgomotul desfrânat al haosului generat de presa mainstream. Evident că nu astfel de răspunsuri doresc puternicele elite financiare din spatele acestei pandemii planificate; ele vor haos, panică, lipsă de speranță. De ce? Fiindcă toate acestea duc la vulnerabilitatea ființei umane. De aici încolo, rezultă un popor transformat în pradă ce poate fi ușor manipulată.

OMS și pandemia, un deja-vu de tristă amintire

În prezent, când Organizația Mondială a Sănătății a declarat coronavirusul SARS-CoV-2 o „pandemie”, specialiștii în virusologie se întreabă de unde această grabă. Realizând o statistică la nivel global după 12 luni de suferință, totuși nu există nici cea mai mică urmă a unei pandemii!

Se poate vorbi despre o pandemie atunci când rata de deces la infecție cu noul coronavirus ajunge la mai mult de 12%. Dar, în Europa cel puțin, rata mortalității este de aproximativ 0,4% (sau mai puțin)! De exemplu, în China, țara de proveniență a viruuslui, rata de deces a atins punctul maxim la 3%, iar între timp mortalitatea s-a întors la 0,7% și este în scădere rapidă!

De câțiva ani, pe o placă de desen se trasează viitorul omenirii, iar presa mainstream (vezi The Economist) are obligația să prezinte, regulat, astfel de schițe. Decizia finală de a merge mai departe cu ID-ul digital a fost luată în ianuarie 2020 la Forumul Economic Mondial de la Davos. În spatele ușilor foarte închise, desigur, rockefelerii, rothschildii și marionetele lor au decis implementarea Agendei „ID2020”. După ce Pandemia Covid-19 a devenit ceva oficial, următorul pas îl reprezintă „recomandarea” OMS ca vaccinarea să fie obligatorie pentru că doar astfel omenirea poate reveni la „normal”. Totul, sub supraveghere polițienească și/sau militară, iar cei care refuză pot fi penalizați (amenzi/închisoare).

author avatar
Nicholas Cezar
708 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai există și jurnaliști de curaj. Jurnalismul adevărat trebuie să fie contestatar, scormonitor, argumentativ. Cei mai mulți așa-ziși ziariști, pe lângă faptul că nu au pic de talent și știință elementară de limbă română, fac sluj și / sau constată.

  2. Ma gudur la Raion ca Bubico , cu corpul sprijinit pe partea posterioara si cu labele dinainte ridicate in sus , fac slusai . Stapanii ma alinta ogarul Kostea Sugiuk si-mi ofera oase zburlite .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger