AcasăSPORTZmarandescu este campion european la box

Zmarandescu este campion european la box

La ceva mai mult de doua luni de cand a devenit campion mondial de arte martiale mixte, in versiunea IBA, Catalin Zmarandescu a reusit performanta de a deveni si campion european de box.

Zmarandescu s-a batut pentru centura EBU la categoria grea cu irlandezul Aran Boyd, un sportiv mult mai bine cotat, locul 46 mondial, si care a avut fanii de partea sa in confruntarea de la Londra.

Cu toate acestea, Zmarandescu l-a naucit pe adversarul sau cu cateva lovituri de pumni extrem de bine plasate si a obtinut o victorie uriasa prin knock-out in prima repriza.

Zmarandescu, care a boxat pentru prima data dupa sase ani, este unul dintre putinii sportivi campioni in doua sau mai multe sporturi, in acelasi timp, un alt exemplu fiind neo-zeelandezul Sonny Bill Williams, care este campion mondial de rugby si campion de box la categoria grea, detinand centura WBA International.

Urmatorul vis al lui Zmarandescu este sa-si apere macar una dintre cele doua centuri intr-un meci sustinut la Bucuresti, in fata fanilor sai din Romania.

author avatar
Cristi Ionita
619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger