AcasăSPORTZmarandescu a castigat pe Wembley

Zmarandescu a castigat pe Wembley

Catalin Zmarandescu a fost unul dintre luptatorii care au participat la Gala Bamma 6 (pe reguli MMA) , care a avut loc pe stadionul Wembley din Londra.

 

Fostul bodyguard a lui Gigi Becali l-a invins pe Sarif Mohamed Ali in 29 de secunde, record pentru turneul Bamma (British Mixed Martial Arts), ajungand la 6 victorii in aceasta competitie.

Sanchez valoreaza la fel de mult ca Messi

Gruparea italiana a respins o oferta de 35 de milioane de euro pentru atacantul chilian Alexis Sanchez (22 de ani). Presedintele Gino Pozzo nu a precizat ce club s-a declarat interesat de fotbalistul sud-american. „Am respins oferta, deoarece cred ca Alexis valoreaza mai mult. Pentru mine, Sanchez valoreaza la fel de mult ca Lionel Messi, dar este un punct de vedere personal si lipsit de obiectivitate. Jucatori de acest nivel sunt greu de gasit, sunt doar doi sau trei pe generatie”, a declarat Gino Pozzo.

Alonso plateste o avere pentru ca pleaca din Elvetia

Pilotul de Formula 1 de la Ferrari a decis sa se mute din Elvetia in orasul sau natal, Oviedo, ceea ce il va costa aproximativ 58 de milioane de euro, suma care reprezinta impozitul pe care ibericul va trebui sa-l plateasca in Spania in urmatorii cinci ani. De cand concureaza in F1, Alonso a locuit la Oxford (Anglia), apoi a decis, in 2006, sa se mute in Elvetia, la Mont-sur-Rolle, pe malul Lacului Leman. Totodata, dublul campion mondial de Formula 1 mai detine o proprietate in localitatea Chateau d’Oex, aflata tot in cantonul elvetian Vaud.

Sapunaru a luat si Cupa Portugaliei

Cristian Sapunaru a incheiat cel mai bun sezon din cariera, dupa ce a reusit sa castige, duminica seara, Cupa Portugaliei (6-2 cu Vitoria Guimaraes). Acest trofeu se adauga la Supercupa Portugaliei, campionatul Portugaliei si Europa League. “Niciodata nu am castigat patru titluri intr-un an, a fost un sezon impresionant. Trebuie sa multumim fanilor care ne-au fost mereu alaturi, care au scandat pentru FC Porto. Am avut drapelul Romaniei la mine pentru ca este tara mea, asa cum Rapid si FC Porto sunt cluburile mele de suflet”, a declarat Sapunaru.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
802 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger