AcasăSPORTZlatan Ibrahimovic, cel mai mediatizat fotbalist din lume

Zlatan Ibrahimovic, cel mai mediatizat fotbalist din lume

Evolutiile senzationale din ultima perioada l-au transformat pe atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, de la Paris Saint Germain, in cel mai mediatizat fotbalist din lume.

Conform unui grafic realizat de specialistii de la KantarSport si promovat de francezii de la L’Equipe, despre Ibrahimovic s-au scris 10.720 de articole, in perioada 1-24 octombrie, cu aproape 50% mai multe decat se scriu despre suedez intr-o luna normala.

Plusul s-a datorat in special gratie celor patru goluri marcate de Ibrahimovic in meciul cu Anderlecht Bruxelles, din grupele UEFA Champions League, dar si gratie faptului ca suedezul va da piept cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo in barajul de calificare la Mondialul din Brazilia, de anul viitor.

Interesant este ca nici starul portughez si nici argentinianul Lionel Messi, vedeta lui FC Barcelona, nu apar in TOP 3 cei mai mediatizati fotbalisti pe luna octombrie. Ibrahimovic este urmat, in clasament, de uruguaianul Edinson Cavani, colegul sau de la Paris Saint Germain, si de columbianul Radamel Falcao, vedeta lui AS Monaco.

De altfel, despre Ibrahimovic se spune tot mai des, in ultima perioada, ca poate fi fotbalistul care sa-i bata pe Messi si pe Cristiano Ronaldo din drumul spre Balonul de Aur.

author avatar
Cristi Ionita
405 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger