AcasăSPORTZiua marii finale. Bianca Andreescu, la un pas de trofeul de la...

Ziua marii finale. Bianca Andreescu, la un pas de trofeul de la Indian Wells

Canadianca de origine romana numara orele pana la inceputul celei mai importante infruntari din cariera sa de pana la acest moment. Are sustinerea fanilor sai, entuziasmati deja de jocul Biancai, din semifinala castigata in fata unei jucatoare din top 10.

In semifinala, Bianca a trecut de Elina Svitolina dupa doua ore si 12 minute de joc, scor 6-3, 2-6, 6-4 (sursa foto: BNP Paribas Open/Facebook)

La cei 18 ani ai sai, Bianca Andreescu a ajuns la un singur pas de trofeul la Indian Wells. Dupa ce a invins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (6 WTA), intr-un meci in care a demonstrat nu doar calitati fizice, ci si o putere de a gasi solutii adaptate situatiei din meci, pe sportiva aflata pe locul 60 WTA o asteapta confruntarea cu fostul lider mondial, Angelique Kerber.

Asadar, in prima finala pe care o va juca la Indian Wells, Bianca o va intalni pe nemtoaica aflata pe locul 8 WTA, o jucatoare care are in palmares o multime de reusite in plan sportiv. Romanii care vor sa urmareasca in direct finala Kerber-Andreescu pot urmari meciul pe Digi Sport2, incepand cu ora 22.

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger