AcasăSPORTZicu, sarbatorit la Gangwon. Pana la statuie, coreenii i-au facut un tort

Zicu, sarbatorit la Gangwon. Pana la statuie, coreenii i-au facut un tort

Ianis a primit un tort dulce de ziua lui

Ianis Zicu si-a gasit fericirea la mii de kilometri de Romania, devenind in Coreea de Sud un adevarat idol, indiferent de echipa la care a jucat, Pohang Steelers sau FC Gangwon.

Zicu s-a pozat cu steagul Coreei de Sud

Ianis Zicu a facut furori in prima parte a sezonului 2012 la Pohang Steelers, reusind sase goluri si cinci pase decisive pentru gruparea antrenata de Hwang Sun Hong. Totusi, o serie de probleme medicale l-au scos pentru cateva partide din circuit, iar conducerea a decis sa-l imprumute la modesta FC Gangwon. Machedonul s-a dezlantuit la noua formatie, trecandu-si in cont alte sapte goluri si trei pase decisive. Evolutiile formidabile l-au transformat pe roman intr-un adevarat idol al Provinciei Gangwon, atacantul ajungand sa evite sa iasa pe strada pentru a nu fi „atacat” de oamenii care ii cer autografe. Cei de la echipa i-au promis deja ca-i vor face o statuie daca salveaza  FC Gangwon de la retrogradare, iar oficialii lui Pohang il asteapta inapoi cu bratele deschise, mai ales ca Steelers are sanse mari sa se califice in preliminariile Ligii Campionilor Asiei. Zicu ramane, insa, un tip modest.

Ianis a primit un tort dulce de ziua lui

Ieri, cu ocazia implinirii a 29 de ani, constanteanul a precizat ca el isi face doar datoria. Impresionat de viata linistita si serioasa pe care o duc sud-coreenii, atacantul se declara un fan inrait al drumetiilor pe care le practica cu fiecare ocazie avuta, dar si a tricicletelor electrice cu care se deplaseaza de multe ori prin oras. Cel mai frumos si special cadou primit de roman de ziua lui a fost un tort care imita tricoul cu numarul 83 pe care Zicu il foloseste la Gangwon.

author avatar
Cristi Ionita
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger