AcasăSPORTZicu, chemat din vacanta!

Zicu, chemat din vacanta!

Ianis Zicu a marcat un singur gol pentru echipa nationala, in luna martie, in victoria cu 3-1 impotriva Luxemburgului

Selectionerul Razvan Lucescu este nevoit sa regandeasca intregul sistem defensiv pentru confruntarea de vineri seara. In plus, nici in linia de mijloc nu sunt semne bune.

Ianis Zicu a marcat un singur gol pentru echipa nationala, in luna martie, in victoria cu 3-1 impotriva Luxemburgului

Bogdan Stancu nu s-a antrenat nici ieri la intensitate maxima, dimineata efectuand doar alergari usoare. Dupa un nou control medical efectuat in jurul pranzului, doctorul Pompiliu Popescu l-a informat pe selectioner ca atacantul Galatei poate parasi cantonamentul „nationalei”, fiind indisponibil pentru jocul de vineri. Problemele medicale ale lui Bogdan Stancu si Lucian Sanmartean (vasluianul s-a pregatit separat de restul colegilor in ultimele zile) l-au determinat pe selectioner sa-l cheme la lot pe timisoreanul Ianis Zicu, care tocmai se pregatea sa plece intr-un concediu. Culmea, insa, nici golgeterul Ligii 1 nu este complet refacut dupa un sezon epuizant.

Pereche Tamas – Gardos pentru meciul cu Bosnia

Ultimul meci al sezonului din Cizma (finala Cupei Italiei) i-a adus selectionerului alta veste proasta: internationalul Dorin Goian s-a accidentat si este incert pentru duelul de vineri, cu Bosnia, din preliminariile Euro 2012. Fundasul care trebuia sa-l inlocuiasca pe Cristi Chivu, acuza dureri la genunchiul drept, iar sansele ca el sa fie recuperat pana la ora intalnirii din Giulesti tind spre zero. In aceste conditii, cel mai probabil cuplu de aparatori va fi Tamas – Gardos, stelistul fiind preferat vasluianului Papp. Pentru a fi acoperit in cazul unor noi surprize neplacute, Lucescu jr. l-a convocat la echipa nationala si pe proaspatul rapidist Cristian Oros, fundas central in virsta de 26 de ani.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger