AcasăSPORTWenger, probleme cu inima dupa Reading - Arsenal 5-7

Wenger, probleme cu inima dupa Reading – Arsenal 5-7

Wenger tremura vizibil dupa meciul cu Reading

La 63 de ani, Arsene Wenger pare ca isi traieste ultimele luni ca antrenor in fotbal, tehnicianul francez fiind la un pas de infarct dupa ce elevii sai au reusit cea mai spectaculoasa rasturnare de rezultat impotriva lui Reading, marti seara, intr-un meci din Cupa Ligii Angliei.

Wenger tremura vizibil dupa meciul cu Reading

Antrenorul lui Arsenal a abordat meciul de pe „Madejski Stadium” cu o multime de rezerva, iar primele 37 de minute au fost de cosmar pentru „tunari”, gazdele avand un neverosimil 4-0.

Walcott (in prim plan) a fost eroul lui Arsenal

Ceea a urmat a fost de domeniul SF. Theo Walcott a luat meciul pe cont propriu, a redus din diferenta inainte de pauza, a pasat decisiv la golurile lui Giroud si Koscielny si a dus jocul in prelungiri cu un gol marcat in ultima secunda.

In extra-time, Reading nu a mai avut forta de a face fata ritmului si Arsenal s-a impus, cu 7-5, dupa ce Walcott si-a mai trecut in cont un gol si o pasa decisiva. Considerata de presa engleza „cea mai spectaculoasa intoarcere de rezultat din istoria fotbalului”, victoria lui Arsenal i-a provocat mari emotii lui Wenger, care a fost la un pas sa lesine pe marginea terenului. Francezul nici nu s-a intors la Londra alaturi de elevii sai, petrecand noaptea intr-un spital din Reading, unde doctorii i-au transmis ca are nevoie de o vacanta.

author avatar
Cristi Ionita
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger