AcasăSPORTVoi reveni la Montreal cu centura de campion mondial WBC!

Voi reveni la Montreal cu centura de campion mondial WBC!

Lucian Bute este pregatit sa „muste” din adversar

Mai este o luna pana la marele meci cu Badou Jack, contand pentru titlul mondial WBC la supermijlocie, si interesul in jurul acestei lupte deja a devenit unul urias.

Lucian Bute este pregatit sa „muste” din adversar

Lucian Bute se pregateste intens pentru gala din 30 aprilie, are in fiecare zi antrenamente specifice si deja din declaratiile sale se vede ca vorbim despre un alt pugilist. Unul plin de incredere in fortele sale si care este convins ca se va intoarce din SUA cu centura de campion WBC la brau. Asta este promisiunea pe care le-a facut-o canadienilor in ultima sa iesire publica: „’Presiunea nu este pe mine, ci pe campionul Badou Jack. Eu ma antrenez bine, sanatatea este buna, iar increderea mi-a revenit 100%. Nu am nimic de pierdut si voi da totul pentru a castiga aceasta centura. Fanii din Quebec vor sa aiba un campion si sunt convins ca le pot oferi aceasta centura suporterilor mei. Fac o promisiune – am sa reven la Montreal cu centura mondiala, credeti-ma!”.
Spre deosebire de data trecuta, acum Lucian Bute a lasat deoparte diplomatia si a spus deschis ce crede despre adversarul sau, Badou Jack: „Din ce am vazut eu, este un boxer limitat. E bun in toate, dar nu face nimic exceptional si are multe puncte slabe. Iar faptul ca eu sunt stangaci, ii va crea probleme in plus. Are un stil diferit comparativ cu DeGale, care cred ca este mai mai rapid, mai complet fata de Badou”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger