AcasăSPORTVladimir Putin, presedinte la Steaua Rosie Belgrad

Vladimir Putin, presedinte la Steaua Rosie Belgrad

Daca pentru a cuceri Ucraina au fost obligati sa apeleze la tancuri, rusii pregatesc o solutia mai pasnica pentru a pune stapanire pe Serbia.

Conform presei international, gigantul Gazprom este gata sa puna la bataie 100 de milioane de euro pentru a deveni actionar majoritar la cel mai celebru club de fotbal din Serbia, respectiv la Steaua Rosie Belgrad.

Cele doua parti au o colaborare mai veche, Gazprom sustinand gruparea sarba cu 4 milioane de euro pentru an, in baza unui contract de publicitate.

De data aceasta, gandurile rusilor sunt dintre cele mai clare, Gazprom facand o oferta colosala pentru a prelua integral pachetul de actiuni al clubului Steaua Rosie Belgrad.

La nivel declarativ, rusii vor sa readuca gruparea sarba in prim planul fotbalului mondial, Steaua Rosie Belgrad fiind campioana Europei din 1991 si castigatoarea Cupei Intercontinentale din acelasi an.

Totusi, planul rusilor da serios de banuit in conditiile in care ei vor sa-l puna drept presedinte de onoare tocmai pe Vladimir Putin, actualul presedinte al Rusiei.

author avatar
Cristi Ionita
468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger