AcasăSPORTVlad Chiriches a fost catastrofal cu Turcia: Capitan mai slab ca rezervele

Vlad Chiriches a fost catastrofal cu Turcia: Capitan mai slab ca rezervele

Vlad Chiriches a fost ezitant tot meciul cu Turcia

Responsabilizat de Victor Piturca in „dubla” cu Ungaria si Turcia, fundasul Vlad Chiriches si-a aratat limitele in meciul de marti seara, spre uluiala oficialilor de la Tottenham, ingrijorati dupa evolutia ultimei lor achizitii. Mai activi decat el s-au dovedit Adi Popa si Alexandru Maxim, rezerve trimise pe teren in repriza secunda.

Vlad Chiriches a fost ezitant tot meciul cu Turcia

„Nu se poate ca Burak sa dea de acolo cu capul, Vlad a gresit”, l-a taxat selectionerul imediat dupa fluierul de final al norvegianului Svein Moen. O posibila explicatie pentru evolutia sub asteptari a fostului stelist sta in insuficienta recuperare dupa accidentarea la spate, suferita in urma cu o luna. Din acest motiv, Chiriches nici n-a fost pe teren in „dubla” Steaua – Legia, din play-off-ul Ligii Campionilor. Atentie, ultimul meci oficial disputat a fost pe 17 august, cu CFR Cluj! „In primul rind, sunt dezamagit ca, in frunte cu mine, nu am reusit sa ne refacem la timp din punct de vedere fizic dupa victoria cu Ungaria. Sunt foarte trist pentru evolutia mea”, a avut puterea Chiriches sa admita. O presiune in plus a exercitat asupra sa si Victor Piturca, responsabilizandu-l cu banderola de capitan. Stare de tensiune creata inutil in vestiarul echipei nationale, acolo unde, in absenta lui Adrian Mutu, tartori sunt Razvan Rat si Ciprian Marica!

Dezamagit de prestatia stelistul, Emerich Ienei i-a transmis sa nu mai riste inutil in momentele cheie ale jocului: „Chiriches trebuie sa inteleaga ca nu este Miodrag Belodedici! Isi asuma foarte multe riscuri si comite foarte multe greseli. Trebuie sa fie mult mai atent”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger