AcasăSPORTVitali Klitschko se retrage in 2014

Vitali Klitschko se retrage in 2014

Vitali Klitschko n-a mai boxat de un an, de la victoria obtinuta impotriva neamtului Manuel Charr

Ucraineanul Vitali Klitschko, unul dintre cei mai mari campioni ai boxului, va atarna manusile in cui anul viitor, conform impresarului sau, Tom Loeffler.

Vitali Klitschko n-a mai boxat de un an, de la victoria obtinuta impotriva neamtului Manuel Charr

Prezent la o actiune in SUA, pentru a promova confruntarea Gennady Golovkin si Curtis Stevens, afaceristul german Tom Loeffler, directorul K2 Promotions, a recunoscut ca lui Vitali Klitschko, la 42 de ani, ii este tot mai greu sa urce in ring. Actualul campion mondial de la categoria grea, in versiunea WBC, a fost afectat, in ultimii ani, de mai multe accidentari si a prins gustul vietii politice, el propunandu-si sa ajunga, cat mai rapid, presedintele Ucrainei. De altfel, Vitali Klitschko se afla si la aceasta ora intr-un repaus fortat din cauza unei probleme avute la bratul drept. Loeffler a anuntat ca ucraineanul va mai boxa o singura data, anul viitor, cel mai probabil impotriva canadianului Bermane Stiverne, challengerul obligatoriu impus de WBC.

Exista si posibilitatea ca Vitali Klitschko sa vacanteze centura, iar Stiverne sa se bata cu un alt pugilist pentru titlul de campion WBC regular, urmand ca invingatorul sa-l infrunte pe Klitschko pentru a demonstra daca are calitatile unui campion absolut al categoriei.

author avatar
Cristi Ionita
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger