AcasăSPORTVisul lui Schumacher era sa dispara din viata publica

Visul lui Schumacher era sa dispara din viata publica

Accidentul lui Schumacher, o simulare?

O dezvaluire facuta de Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, ofera o noua imagine accidentului la schi suferit de fostul mare campion de Formula 1.

Accidentul lui Schumacher, o simulare?

Kehm sustine ca Schumacher avea dorinta secreta de a disparea din viata publica, lucru pe care i l-a marturisit intr-o discutie lunga purtata inainte de accidentul petrecut pe 29 decembrie 2013.
Intr-un dialog cu 90 de jurnalisti, purtat la o intalnire in Elvetia, Kehm a declarat: „In general, media nu a scris despre viata privata a lui Michael si a sotiei, Corinna. Odata, intr-o discutie indelungata, Michael mi-a spus – «Nu trebuie sa ma mai suni la anul. Dispar. Cred ca era visul lui secret de a fi capabil sa dispara intr-o buna zi. De aceea, am acum grija de dorinta lui si nu las lucruri sa apara in presa»”. La 26 de luni de la accidentul suferit pe o partie din Alpii francezi, in urma caruia a suferit traume craniene severe, informatiile despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher sunt extrem de rare si de lipsite de detalii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger