AcasăSPORTViorel Simion se bate pe 250.000 de dolari la Cupa Mondiala WBC

Viorel Simion se bate pe 250.000 de dolari la Cupa Mondiala WBC

Viorel Simion, unul dintre cei mai buni boxeri romani ai momentului, are posibilitatea sa revina in prim planul boxului mondial, dupa ce in iulie a pierdut centura de campion WBC International in fata englezului Lee Selby.

Pugilistul roman a fost selectat de forul WBC sa participe la Cupa Mondiala de la Bangkok, unde cei mai buni opt boxeri din lume, de la categoria pana, se vor infrunta pentru un premiu de circa 250.000 de dolari.

Conform luptatorii.ro, Viorel il va infrunta in primul tur, pe 8 noiembrie, la Bangkok, pe filipinezul Ranel Suco, actualul detinator al centurii WBC Asian. Este al treilea meci pe care „Bombardierul” il disputa impotriva unui filipinez. Pana acum, Simion i-a facut knock-out pe Jun Talape si Ryan Sermona.

In cazul in care trece de Suco, Viorel ar putea obtine revansa impotriva lui Lee Selby. Simion si Selby s-au intalnit pe 13 iulie, la Hull, iar englezul s-a impus, dupa o decizie controversata. Pana la un eventual rematch cu Simion, Selby il va infrunta pe Ryan Walsh, in octombrie, la Londra.

author avatar
Cristi Ionita
529 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger