AcasăSPORTViorel Simion: „Vreau sa lupt pentru titlul mondial!”

Viorel Simion: „Vreau sa lupt pentru titlul mondial!”

Viorel Simion este unul dintre cei mai spectaculosi pugilisti romani ai momentului

Cea mai asteptata lupta a galei de box „Careul de asi”, meciul lui Viorel Simion cu georgianul Alexander Miskirtchian a fost prefatat, ieri, de conferinta pugilistului roman.

Viorel Simion este unul dintre cei mai spectaculosi pugilisti romani ai momentului

Simion a declarat ca doreste sa lupte pentru titlul mondial, acesta fiind marele obiectiv al carierei sale. Deocamdata, infruntarea cu Miskirtchian va avea ca miza titlul titlul IBF Intercontinental la categoria pana. Invingatorul va putea emite pretentii la un meci cu detinatorul titlul mondial, britanicul Lee Selby. „Sunt bine pregatit dupa o perioada de antrenamente de doua luni si jumatate. Ma simt foarte bine, eu vorbesc mai putin, dar voi arata in ring ce pot. Sa invinga cel mai bun. Eu voi castiga! Vreau sa lupt pentru titlul mondial”, a declarat Viorel Simion (19 victorii, 1 infrangere). La randul sau, Alexander Miskirtchian (26 victorii, 4 infrangeri) a spus: „Este o buna oportunitate pentru a face propaganda boxului. Sunt sigur ca vineri seara fanii acestui sport vor avea parte de un spectacol bun”.
Tot la aceasta gala vor mai boxa Bogdan Dinu, Christian Ciocan si Cezar Juratoni, la categoria supergrea. Stephan Larouche, fostul antrenor al lui Lucian Bute, care acum il pregateste pe Bogdan Dinu, a precizat: „Sunt fericit sa fiu din nou in Romania, cu un Bogdan aflat in forma maxima”. Finantatorul Sorin Florea a declarat si el: „Va fi o noapte a campionilor. Ma bucur ca avem multi boxeri romani care vor evolua in ring. Ne asteptam la un spectacol frumos”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger