Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Vindeti Rapidul si la kil`?

Vindeti Rapidul si la kil`?

Autor:

Ciudate mai sunt caile Domnului, dar nici cu demersurile de vanzare a clubului Rapid nu ne este rusine. Unul dintre cele mai iubite brand-uri fotbalistice din Romania a ajuns sa coste cat o pensiune turistica pe Valea Prahovei, dar si aia una de cel mult trei margarete!

 

galerie rapid Vindeti Rapidul si la kil`?Mihai Florea, lichidator judiciar al Rapidului, adica un fel de nas peste un copil nedorit, revine in scena dupa o pauza de cateva luni. Suflarea rapidista a primit vesti calde, dar la fel de rasuflate: Rapidul se vinde, dar nu-l vrea nimeni, licitatiile isi urmeaza cursul, dar nu se prezinta nici naiba la ele! Iar halatul, pardon, pretul scade de la o strigare la alta. Si uite asa s-a ajuns ca pe 5 a 5-a (ptiu, sa nu fie o data fatidica!) sa avem o licitatie cu pret de pornire 731.971 de euro+TVA pentru brand-ul Rapid Bucuresti.

Plus TVA zice lichidatorul judiciar, dar noi adaugam plus datorii ascunse la terti. Si aceasta categorie cuprinde o lista lunga cat o zi de post.

Pana in prezent, nicio companie nu si-a manifestat interesul fatis pentru achizitionarea Rapidului, exceptie fiind Academia PSD-ului, echipa pe care Primaria Sectorului 1 a infiintat-o cu scopul de a duce mai departe istoria, legenda si pasiunea pentru culorile alb-visinii. Dragostea pesedista pentru culorile alb-visinii este atat de puternica incat edilul Daniel Tudorache nici n-a stat la discutii cand a fost vorba sa cumpere caietul de sarcini pentru participarea la licitatie. Daca pe 5 mai nu va exista un cumparator, urmatoarea licitatie a Rapidului va porni de la pretul de 658.774 de euro (plus TVA). „Nas`” Florea a stabilit si urmatoarele date: 17 mai – 592.897 euro (plus TVA), 24 mai – 533.607 (plus TVA).    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!