AcasăSPORTVindeti Rapidul si la kil`?

Vindeti Rapidul si la kil`?

Ciudate mai sunt caile Domnului, dar nici cu demersurile de vanzare a clubului Rapid nu ne este rusine. Unul dintre cele mai iubite brand-uri fotbalistice din Romania a ajuns sa coste cat o pensiune turistica pe Valea Prahovei, dar si aia una de cel mult trei margarete!

Mihai Florea, lichidator judiciar al Rapidului, adica un fel de nas peste un copil nedorit, revine in scena dupa o pauza de cateva luni. Suflarea rapidista a primit vesti calde, dar la fel de rasuflate: Rapidul se vinde, dar nu-l vrea nimeni, licitatiile isi urmeaza cursul, dar nu se prezinta nici naiba la ele! Iar halatul, pardon, pretul scade de la o strigare la alta. Si uite asa s-a ajuns ca pe 5 a 5-a (ptiu, sa nu fie o data fatidica!) sa avem o licitatie cu pret de pornire 731.971 de euro+TVA pentru brand-ul Rapid Bucuresti.

Plus TVA zice lichidatorul judiciar, dar noi adaugam plus datorii ascunse la terti. Si aceasta categorie cuprinde o lista lunga cat o zi de post.

Pana in prezent, nicio companie nu si-a manifestat interesul fatis pentru achizitionarea Rapidului, exceptie fiind Academia PSD-ului, echipa pe care Primaria Sectorului 1 a infiintat-o cu scopul de a duce mai departe istoria, legenda si pasiunea pentru culorile alb-visinii. Dragostea pesedista pentru culorile alb-visinii este atat de puternica incat edilul Daniel Tudorache nici n-a stat la discutii cand a fost vorba sa cumpere caietul de sarcini pentru participarea la licitatie. Daca pe 5 mai nu va exista un cumparator, urmatoarea licitatie a Rapidului va porni de la pretul de 658.774 de euro (plus TVA). „Nas`” Florea a stabilit si urmatoarele date: 17 mai – 592.897 euro (plus TVA), 24 mai – 533.607 (plus TVA).

author avatar
Mihai Koblenko
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger