AcasăSPORTVin campioanele!

Vin campioanele!

Bulatovic este starul Oltchimului, dar si al nationalei Muntenegrului

Danezul Jakob Vestergaard, antrenorul lui Oltchim Rm.Valcea, le asteapta de maine la pregatirile echipei pe Katarina Bulatovic si Marija Jovanovic, dupa ce acestea au castigat, in decembrie, Campionatul European.

Bulatovic este starul Oltchimului, dar si al nationalei Muntenegrului

Cele doua sportive au primit din partea staff-ului tehnic cateva zile de vacanta in plus, dar startul fazei a doua a grupelor Ligii Campionilor bate la usa, astfel ca perioada de odihna pentru muntenegrence s-a terminat.

Jovanovic, cea mai buna extrema stanga din lume

Fara Katarina Bulatovic si Marija Jovanovic, Oltchim a facut instructie in weekend, 35-24 cu Danubius Galati, fiind mare favorita si in intalnirea cu Dunarea Braila, din aceasta seara (18.00, Digi Sport 2). Totusi, antrenorul Jakob Vestergaard este constient ca in Liga Campionilor va fi alta mancare de peste. Obiectivul „galacticelor” ramane castigarea celei mai importante competitii europene intercluburi, iar fara Bulatovic si Jovanovic misiunea s-ar transforma intr-una aproape imposibila. Primul meci european al Oltchimului din 2013 va avea loc pe 3 februarie, cand valcencele primesc replica lui Ferencvaros, in prima etapa din faza a doua a grupelor.

author avatar
Cristi Ionita
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger