AcasăSPORTViitorul lui Hagi face spectacol in Liga Campionilor

Viitorul lui Hagi face spectacol in Liga Campionilor

FC Viitorul are valoare de play-off-ul UEFA Youth League

Echipa lui Hagi chiar are viitor! Academia celui mai mare fotbalist roman din istorie face spectacol in Liga Campionilor, turneul rezervat formatiilor de tineret.

FC Viitorul are valoare de play-off-ul UEFA Youth League

FC Viitorul s-a calificat in turul 2 al UEFA Youth League, sectiunea rezervata campioanelor nationale de juniori Under-19. Pe terenul central din Complexul „Academia Hagi”, de la Ovidiu, FC Viitorul a spulberat formatia belarusa FC Minsk, scor 5-1! Si mai important este ca oaspetii conduceau la pauza, insa trupa antrenata de Vasile Manaila a revenit in stil de mare echipa si a punctat de cinci ori in repriza secunda, prin Razvan Marin (’54 – penalty, ’86), Robert Grecu (’61) si Florinel Coman (’62, ’69).
In faza urmatoare, FC Viitorul va da piept cu campioana Cehiei, FK Pribram, care a trecut in dubla mansa (2-0 si 2-1) de reprezentanta Moldovei, Zimbru Chisinau. Invingatoarea dintre Viitorul si Pribram va juca in play-off (pe 9/10 februarie), pe teren propriu (fara retur!), cu o echipa clasata pe locul secund in grupele Youth League, sectiunea Champions League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger