AcasăSPORTVIDEO impresionant cu un fotbalist care a supravietuit tragediei aviatice din Columbia

VIDEO impresionant cu un fotbalist care a supravietuit tragediei aviatice din Columbia

Este unul dintre cei trei fotbalisti care a scapat cu viata din nenorocirea aviatica de la finele lunii trecute, in urma careia 71 de oameni au pierit, printre ei si foarte multi colegi de-ai sai.

Fotbalistul Alan Ruschel, unul dintre cei sase supravietuitori ai tragediei aviatice din Columbia, in urma careia echipa la cere evolua, Chapecoense, a fost pur si simplu decimata, atat la nivel de jucatori, cat si de staff tehnic, a gasit puterea sa inregistreze un mesaj video, prin care a ales sa-si exprime recunostinta fata de toate gandurile bune si incurajarile primite in zilele de dupa producerea accidentului aviatic.

Vizibil marcat de episodul prin care a trecut, sportivul – care poarta un bandaj pe nas si o branula pe bratul drept – este ajutat sa faca pasii pana la un scaun pe care s-a asezat pentru a le putea transmite fanilor brazilieni si din lumea intreaga faptul ca se recupereaza cu bine si ca in curand va reveni in Brazilia, pentru a continua procedurile menite sa il repuna complet pe picioare. „Vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru mesajele de suflet pe care le-am primit. Multumesc tuturor. Multumesc foarte mult”, se incheie mesajul lui Ruschel.

[youtube]aaYD-sxa2GA[/youtube]

Din cate noteaza presa internationala, fundasul in varsta de 27 de ani ar sta cel mai bine, la nivel de recuperare, fata de ceilalti doi colegi ai sai, Follmann si Neto.

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
269 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:isticioai_aana@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger