AcasăSPORTVictorie senzationala si inca o premiera: Halep, in finala Australian Open!

Victorie senzationala si inca o premiera: Halep, in finala Australian Open!

Dupa un meci greu, in care a dovedit deopotriva curaj si stapanire de sine, in momente cheie, Simona s-a apropiat la doar un pas de implinirea unei mari dorinte – aceea de a cuceri si un titlu de Grand Slam.

Halep a iesit de pe teren invingatoare in meciul contra unei jucatoare care si ea a fost, la un moment dat, numarul 1 mondial: nemtoaica Angelique Kerber.

Gratie evolutiei de pe teren, de joi dimineata, ora Romaniei, Simona s-a calificat, pentru prima oara in cariera, in finala turneului de la Melbourne. La finele a doua ore si 20 de minute, dupa trei seturi intens disputate si doua mingi de meci salvate, a inchis tabela la scorul 6-3, 4-6, 9-7.

Dupa ce a invins-o pe Kerber (16WTA), Simona Halep o va infrunta, in marea finala, pe daneza Caroline Wozniacki. Se anunta din nou un meci cu o miza uriasa pentru Simona, si nu doar din perspectiva visului sau de a obtine un prim titlu de Grand Slam din cariera. Sportiva aflata pe locul 2 are sanse ca, in cazul in care castiga, sa o detroneze pe romanca de pe prima treapta a podiumului mondial.

sursa foto: Facebook/SImona Halep

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger