AcasăSPORTVictorie importanta: FCSB a invins Lazio Roma. Ce spune Dica

Victorie importanta: FCSB a invins Lazio Roma. Ce spune Dica

FCSBNicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB. Anunțul făcut jucătorilor

Fanii stelisti au avut o seara de exceptie, dupa ce favoritii lor au invins Lazio Roma, la Bucuresti.

FCSBFCSB-ul antrenat de Dica a castigat cu 1-0, gratie golului marcat de Gnohere, in minutul 29, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Europa League.

Dupa cum era de asteptat, tehnicianul roman a fost incantat de rezultat si si-a felicitat jucatorii. Antrenorul celor de la FCSB a dat de inteles ca se gandeste deja la retur. „Consider ca am aratat ca o echipa mare (…) am reusit sa ne cream ocazii, am marcat un gol si important este ca nu am primit gol. (…) Baietii au aratat o atitudine foarte buna, merita felicitati, este meritul lor ca am reusit sa castigam in aceasta seara. (…) Cred ca cel mai important acum este meciul retur. (…) Lazio pleaca cu prima sansa, (…) dar sansa pe care o avem, cat de mica este ea, vom incerca sa profitam la maxim, sa dam totul si la meciul retur si sa inceram sa ne calificam”, a declarat Nicolae Dica, la conferinta de dupa meciul disputat pe Arena Nationala.

206 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un joc bun pt echipele de mana a2a europene. Puteau de 2 0.Oricum 1 0 e mult mai bun decat 1 1 2 1 sau 3 1.Pe Roma o sa fie infernal ca au stadion dublu daia zic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger