AcasăSPORTVictoria Azarenka - Na Li este finala feminina de la Australian Open

Victoria Azarenka – Na Li este finala feminina de la Australian Open

Victoria Azarenka, liderul clasamentului mondial de tenis, s-a calificat pentru al doilea an la rand in finala Australian Open, jucatoarea din Belarus fiind detinatoarea trofeului.

Azarenka s-a calificat fara emotii in ultimul act al competitiei, jucatoarea din Belarus impunandu-se, cu 6-1, 6-4, in semifinala cu americanca Sloane Stephens.

Cele doua jucatoare au reusit o performanta de a juca un game de aproape 15 minute, atat Azarenka, cat si Stephens ratand numeroase oportunitati de a incheia game-ul.

Desi toata lumea anticipa o finala Azarenka – Sarapova, campioana de la Melbourne o va infrunta in ultimul act al competitiei pe chinezoaica Na Li.

Asiatica a reusit sa produca marea surpriza in semifinale, cand a spulberat-o pe Sarapova, desi rusoaica avusese un parcurs impresionant pana in penultimul act al competitiei.

Na Li s-a impus, cu 6-2, 6-2, dupa un meci de 93 de minute si in care Sarapova a comis aproape de doua ori mai multe greseli nefortate, 32-18.

Azarenka porneste favorita in finala, dar palmaresul dintre cele doua jucatoare este unul echilibrat, Victoria castigand cinci dintre cele noua meciuri directe disputate impotriva lui Na Li. Trebuie insa notat ca Azarenka a castigat ultimele patru meciuri directe cu Na Li.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger