AcasăSPORTVictor Hanescu vrea 25.000 de euro ca sa joace in Cupa Davis!...

Victor Hanescu vrea 25.000 de euro ca sa joace in Cupa Davis!

Pentru confruntarea cu Danemarca (1-3 februarie), de la Cluj, echipa de Cupa Davis a Romaniei va trebui sa se descurce fara Victor Hanescu: numarul 63 mondial a cerut bani ca sa-si reprezinte tara in aceasta competitie!

Hanescu vrea sa revina intre primii 50 de jucatori ai lumii

In plina criza financiara, banii trebuie sa „cante”, nu imnul national, a aflat Ciprian Porumb, capitanul nejucator al echipei romane de Cupa Davis direct de la Victor Hanescu. Cu toate ca anul trecut si-a manifestat intentia de-a reveni la lot, „Hane” s-a gandit de doua ori si-a decis sa refuze convocarea pentru meciul cu Danemarca, din turul I al Grupei 1 Euro-Africane. Din cate se pare, numarul 63 in clasamentul ATP a cerut 25.000 de euro pentru a calca in sala de la Cluj (gazda duelului cu Danemarca) pe 1 februarie. Informatia este partial confirmata de Ciprian Porumb, care a recunoscut ca intre el si Victor Hanescu au existat negocieri de ordin financiar.

Prefera turneul de la Montpellier

Din discutia cu Victor Hanescu, capitanul nejucator Ciprian Porumb a aflat ca mai important decat duelul cu Danemarca este turneul de la Montpellier. Suma minima pe care o poate obtine Hanescu prin participarea la acest concurs este 25.000 de euro.

Sperante intr-un Ungur

La simplu, Romania va miza pe Marius Copil si Adrian Ungur, in timp ce Horia Tecau si Florin Mergea vor face pereche la dublu. Singurul tenismen profesionist din lotul danezilor este Frederik Nielsen, locul 374 mondial. Invingatoarea din acest meci se va bate cu Olanda, in aprilie, pentru calificarea la barajul de ramanere/ promovare in Grupa Mondiala.

author avatar
Cristi Ionita
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger