Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Victor Becali, un nou pas catre eliberarea conditionata

Victor Becali, un nou pas catre eliberarea conditionata

Autor:

Dupa ce a executat doi ani si jumatate din pedeapsa dispusa in “Dosarul Transferurilor”, fostul impresar face o a doua incercare de a obtine eliberarea conditionata.

 

victorbecaliFANE Victor Becali, un nou pas catre eliberarea conditionataCum precedenta tentativa, cea din octombrie, nu a fost de natura sa il repuna in libertate pe Victor Becali, aparatorii legali ai fostului om de fotbal au facut o noua solicitare, adresata Judecatoriei Medgidia. Magistratii instantei mentionate au dat unda verde eliberarii conditionate a lui Victor Becali, insa cum decizia de marti nu este definitiva, e nevoie ca fostul impresar sa astepte sa vada daca procurorii o vor ataca sau nu la o instanta superioara, respectiv la Tribunalul Constanta. Acesta a fost, de altfel, si parcursul precedentei cereri adresate de Victor Becali instantei, in urma cu doar doua luni.

Va amintim ca Victor Becali a primit, in martie acum doi ani, o pedeapsa de 4 ani si 8 luni de inchisoare, in acelasi dosar in care au fost condamnati si fratele sau, Ioan Becali, precum si alti oameni din fotbalul autohton.


1 Comentariu la Victor Becali, un nou pas catre eliberarea conditionata

  1. Ana

    Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:isticioai_aana@yahoo.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!