AcasăSPORTVictor Becali confirma: AC Milan a venit pentru Chiriches!

Victor Becali confirma: AC Milan a venit pentru Chiriches!

Agentul FIFA confirma interesul gruparii italiene pentru aparatorul stelist. Titular in esecul cu Olanda, scor 1-4, Vlad Chiriches ar putea face pasul spre Serie A in perioada de transferuri din iarna.

Chiriches, in duel cu olandezul Narsingh

Directorul sportiv al gruparii AC Milan, Ariedo Braida, s-a deplasat la Bucuresti pentru a-l urmari personal la lucru pe romanul Vlad Chiriches in duelul cu olandezul Robin van Persie. Chiar daca batavii s-au impus cu 4-1, italianul n-a plecat dezamagit de pe „National Arena. Din contra, si-a format o parere buna despre fundasul lui Reghecampf.

La finalul partidei, Ariedo Braida si agentul Victor Becali s-au intretinut minute bune cu Gigi Becali, discutia axandu-se in jurul aparatorului de 22 de ani. „Celor de la AC Milan le place mult Chiriches, la fel ca si altor cluburi. De altfel, la jocul cu Olanda, au fost in tribune scouteri de la mai multe echipe europene. O plecare a fotbalistului in iarna depinde numai si numai de oferta care va veni. Varul meu a refuzat doua propuneri in vara, deoarece se gandeste sa castige titlul si sa depaseasca faza grupelor in Europa League”, a declarat Victor Becali. La randul lui, finantatorul Stelei sustine ca pretul de vanzare al lui Chiriches este de 10 milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger