AcasăSPORTSolutia de avarie a Interului inaintea dublei cu CFR Cluj

Solutia de avarie a Interului inaintea dublei cu CFR Cluj

Desi Cristian Chivu da asigurari ca accidentarea din meciul cu Torino nu este grava, antrenorul Andrea Stramaccioni cauta sa inregimenteze cat mai rapid un nou fundas central.

In acest sezon, Inter s-a adaptat la noua moda din Serie A si a inceput si ea sa foloseasca sistemul 3-5-2, dar absentele constante ale lui Chivu si Walter Samuel i-au dat mereu batai de cap antrenorului Andrea Stramaccioni.

Acum, fundasul roman a suferit o noua accidentare si va lipsi cel putin cateva zile de la antrenamente, din cauza unui hematom suferit intr-o zona in care Chivu avea deja probleme.

Cu lotul subtiat, Stramaccioni a dat sfoara in tara si este gata sa-l aduca pe Marco Andreolli, care a intrat in ultimele 6 luni ale contractului cu Chievo.

Crescut la Inter, Andreolli a apucat sa joace doar 7 meciuri pe Giuseppe Meazza, inainte de a fi cedat la AS ROma, in 2007.

Rolul fundasului de 26 de ani este, in primul rand, de a completa lotul lui Inter, echipa ce l-a pierdut pe termen nelimitat si pe mijlocasul Gaby Mudingayi, accidentat la tendonul lui Ahile contra lui Torino.

Dubla dintre Inter si CFR Cluj, din 16-imile de finala ale Europa League, are loc pe 14 februarie turul, la Milano, si 21 februarie returul, la Cluj.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger