AcasăSPORTVezi golurile prin care Barcelona a invins-o pe Benfica Lisabona!

Vezi golurile prin care Barcelona a invins-o pe Benfica Lisabona!

(foto: captura digisport)

FC Barcelona s-a impus marti noapte, in cadrul grupelor Ligii Campionilor, in fata echipei Benfica Lisabona in urma a doua goluri inscrise de Sanchez si Fabregas.

(foto: captura digisport)

Messi si compania au avut nevoie doar de sase minute pentru a deschide scorul in partida FC Barcelona – Benfica Lisabona, din cadrul grupelor Ligii Campionilor. totul a pornit de la actiunea pe partea stanga a lui Messi care a driblat adversarii, a trimis in fata portii, loc de unde Sanchez a reluat in poarta.

Messi a fost la un pas sa inscrie in minutul 22 insa sutul sau nu a reusit sa il invinga pe Arthur.  Sperand la o egalare, jucatorii echipei Benfica Lisabona au atacat poarta aparata de Valdes insa Salvio nu a reusit sa il invinga pe goalkeeper.

Tot jucatori echipei FC Barcelona au fost cei care au reusit sa inscrie, prin Fabregas, care a primit o pasa de la acelasi Messi, jucator care s-a jucat cu fundasii adversi.

Un moment dramatic a avut loc in minutul 77 cand Puyol a cazut rau, fiind la un pas de a-si fractura bratul. Din fericire, desi initial se crezuse ca a suferit o fractura, medicii au stabilit ca are doar o luxatie a cotului, urmand sa lipseasca de pe teren timp de trei saptamani.

author avatar
Ionut Zgimbau
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger