AcasăSPORTVezi de ce a primit Sorana Carstea porecla “Diesel”!

Vezi de ce a primit Sorana Carstea porecla “Diesel”!

Sorana (mijloc) si Ana Ivanovic (dreapta) petrec mult timp impreuna la turnee

Ajunsa pana in semifinalele turneului de tenis de la Barcelona, de saptamana trecuta, Sorana Cirstea s-a ales cu o noua porecla in urma aventurii sale catalane.

Sorana (mijloc) si Ana Ivanovic (dreapta) petrec mult timp impreuna la turnee

Sorana a ajuns in penultimul act al turneului catalan dupa doua meciuri in care a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi, motiv pentru Ana Ivanovic, buna sa prietena, sa o compare cu o masina pe motorina si sa-i puna porecla de “Diesel”. Sori le-a invins pe Lourdes Dominguez Lino, scor 1-6, 6-3, 6-1, si pe Olga Govortova, 2-6, 6-1, 6-3, inainte de a pierde, cu 1-6, 1-6, semifinala cu Dominika Cibulkova.

Noua porecla a distrat-o la maxim pe frumoasa noastra jucatoare, care a precizat ca “daca in cele doua meciuri castigate am dormit doar primul set, in semifinala cu Dominika am dormit intregul meci”. A fost a doua semifinala a Soranei din acest an, dupa cea de la Pattaya, iar rezultatele foarte bune au urcat-o pana pe locul 40 mondial. Sorana a ajuns la sase meciuri castigate anul acesta, dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi, fiind lider autoritar la acest capitol. La Hobart, Sorana a invins-o pe Bethanie Mattek Sands, cu 2-6, 6-3, 7-5. La Australian Open, Sorana a trecut de Ursula Radwanska, scor 1-6, 6-2, 6-3. La Pattaya victima i-a cazut Vera Zvonareva, scor 2-6, 6-4, 2-2, moment in care rusoaica a abandonat, iar la Indian Wells s-a impus, cu 4-6, 7-5, 7-6, in meciul cu cehoaica Iveta Benesova.

author avatar
Cristi Ionita
1.349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger