AcasăSPORTCu cine se bate Catalin Morosanu in finala K1

Cu cine se bate Catalin Morosanu in finala K1

Catalin Morosanu, singurul luptator roman calificat la turneul final K1 din 15 martie, de la Zagreb (Croatia), si-a aflat astazi culoarul pe care il are de parcurs spre titlu.

„Moartea din Carpati” va avea o misiune extrem de dificila inca din primul tur, cand il va infrunta pe ucraineanul Pavel Zhuravlev, nimeni altul decat invingatorul de finala Superkombat din decembrie anul trecut.

In varsta de 29 de ani, Zhuravlev are 42 de victorii si numai 7 infrangeri in meciuri sustinute pe reguli de K1, printre victimele sale numarandu-se Ismael Londt, Gokhan Saki sau Freddy Kemayo. Zhuravlev este neinvins de aproape un an si jumatate, ucraineanul castigand fara mari probleme ultimele patru meciuri.

In cazul in care trece de Zhuravlev, Morosanu va da piept in semifinale cu invingatorul dintre legendarul Mirko Cro Cop Filipovic si americanul Jarrel Miller.

Celelalte doua meciuri din sferturile de finala sunt Ben Edwards – Zabit Samedov si Ismael Londt – Hesdy Gerges.

Marele invingator al galei va pleca acasa cu un cec in valoare de un milion de dolari. Finalistul ia 300.000 de dolari, iar semifinalistii iau cate 100.000 de dolari.

Catalin Morosanu s-a calificat la acest turneu dupa ce l-a invins pe polonezul Paul Slowinski in K1 Final Elimination de la Tokyo, din octombrie anul trecut.

Interesant este ca Zhuravlev, primul sau adversar, s-a calificat gratie unui wild-card primit dupa ce japonezul Makoto Uehara s-a retras din competitie.

author avatar
Cristi Ionita
498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger