AcasăSPORTVezi ce fosti stelisti au fost umiliti la Krasnodar

Vezi ce fosti stelisti au fost umiliti la Krasnodar

Plesan a marcat un gol in 10 meciuri jucate in 2011 pentru Volga

Anuntat initial ca un posibil blat in favoarea oaspetilor, meciul Kuban Krasnodar – Volga Novgorod, scor 5-0, i-a transformat pe fotbalistii romani Plesan si Szekely in adevarate „oi negre”.

Plesan a marcat un gol in 10 meciuri jucate in 2011 pentru Volga

Meciul dintre Kuban Krasnodar – echipa antrenata de Dan Petrescu – si Volga Nijni Novgorod, din etapa a 21-a a campionatului de fotbal al Rusiei, a ridicat semne de intrebare inca dinainte de a se disputa. Initial, s-a zvonit ca Volga va primi o mana de ajutor din partea gazdelor in lupta pentru salvarea de la retrogradare, si asta, din partea unui adversar, Kuban, care are asigurat, in mare masura, locul de play-off.

Szekely si-a pus antrenorul in cap dupa numai trei partide

Gazdele s-au impus, in cele din urma, cu 5-0, dupa un meci in care Lacina Traore, doua goluri, Gigel Bucur, un gol, si Dacian Varga au facut spectacol. Dimitri Cerisev, antrenorul Volgai, i-a inlocuit pe Mihaita Plesan si Janos Szekely inca de la jumatatea primei reprize, la 1-0 pentru Kuban, desi niciunul nu a acuzat probleme medicale. Tehnicianul a afirmat ca “ambii jucatori s-au scos singuri din echipa, din cauza atitudinii lor si pentru ca au subminat interesele colectivului”.

author avatar
Cristi Ionita
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger