AcasăSPORTVettel distruge Formula 1

Vettel distruge Formula 1

Sebastian Vettel nu are rival in Formula 1 de patru ani incoace

Pilotul german Sebastian Vettel, de la echipa Red Bull, a castigat, ieri, a cincea cursa la rand, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

Sebastian Vettel nu are rival in Formula 1 de patru ani incoace

Pe podium l-au urmat coechipierul Mark Webber si francezul Romain Grosjean, de la Lotus-Renault. Pe locul patru s-a situat spaniolul Fernando Alonso (Ferrari), pe cinci a fost finlandezul Kimi Raikkonen (Lotus-Renault), iar al saselea a trecut linia de sosire germanul Nico Hulkenberg (Sauber). Locurile 7-10 au fost ocupate in ordine de urmatorii piloti: mexicanul Esteban Gutierrez (Sauber), germanul Nico Rosberg (Mercedes), britanicul Jenson Button (McLaren-Mercedes) si brazilianul Felipe Massa (Ferrari). Fostul campion Lewis Hamilton (Mercedes) a abandonat cursa din Japonia. Dupa 15 etape, clasamentul pilotilor este dominat de Sebastian Vettel (297 de puncte), urmat la mare distanta de Fernando Alonso (207 puncte) si Kimi Raikkonen (177 puncte).

Fara concurenta, germanul ar trebui sa primeasca de pe acum titlul de campion, care ar fi al patrulea consecutiv, dupa cele din 2010, 2011 si 2012.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger