AcasăSPORTVettel a castigat Grand Prix-ul Bahrainului

Vettel a castigat Grand Prix-ul Bahrainului

Victoria din Bahrain a fost a 22-a obtinuta de Vettel in 85 de curse

Germanul Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre de Formula 1, si-a trecut in cont, ieri, prima victorie pe 2012, neamtul reusind sa se impuna pe circuitul de la Shakir.

Victoria din Bahrain a fost a 22-a obtinuta de Vettel in 85 de curse

Prefatat de incidente violente intre fortele de ordine loiale regelui Al Khalifa si grupurile de rebeli aflate in opozitie, Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului a fost o cursa fara istoric, Sebastian Vettel dominand in totalite ostilitatile. Plecat din pole-position, neamtul a profitat din plin de problemele rivalilor de la Mc Laren Mercedes (Lewis Hamilton si Jenson Button) si i-a tinut la respect pe Kimi Raikkonen si Sebastian Grosjean, cei doi piloti de la Lotus, singurii care au tinut, cat de cat, pasul cu campionul mondial en-titre.

Succesul lui Vettel, coroborat cu locul 8 ocupat de Hamilton si abandonul, fac ca germanul lui Red Bull Racing sa revina in fruntea clasamentului general, dupa ce rivalii de la McLaren si-au facut de cap in primele trei etape ale actualui sezon. In Campionatul Mondial de Formula 1 urmeaza trei saptamani de pauza, competitia urmand sa se mute in Europa odata cu Marele Premiu al Cataluniei din 13 mai, de la Barcelona.

author avatar
Cristi Ionita
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger