AcasăSPORTVesti bune pentru rapidisti: "Echipa nu da faliment, va garantez!"

Vesti bune pentru rapidisti: „Echipa nu da faliment, va garantez!”

Se face anul de cand rapidistii au inceput o adevarata batalie pentru supravietuire, iar Lucian Ionescu, directorul de imagine al echipei, anunta vremuri mai bune pentru giulesteni.

Oficialul rapidist a precizat, la Sport Total FM, ca sunt multi oameni cu bani dispusi sa investeasca in gruparea din Giulesti, insa acestia nu vor, deocamdata, sa-si asocieze numele cu un posibil faliment.

Chiar daca abia pe 14 februarie se judeca insolventa si planul de reorganizare al clubului, Lucian Ionescu este convins ca „echipa nu da faliment. Mai avem doar datorii marunte catre cinci fosti jucatori si doua firme”.

Singura problema a rapidistilor este posibilitatea ca judecatorii de la Tribunalul Bucuresti sa dea o noua amanare in acest caz. Atunci, giulestenii risca sa nu trimita la timp dosarul de licentiere pentru Liga I, respectiv sa rateze o eventuala promovare la masa verde.

„Singura drama este sa se dea o noua amanare, pentru ca nu vom putea promova din cauza dosarului de licentiere. La nivel de echipa ar fi un mare blocaj pentru ca dupa o astfel de decizie toate meciurile ar deveni „amicale”. Daca se va trece cu bine de aceasta data, 14 februarie, exista firme, exista oameni care vor veni imediat, pentru ca acum nu vor sa-si asocieze numele cu un posibil faliment” a fost mesajul transmis de oficialul rapidist.

Directorul de imagine al Rapidului se lauda ca giulestenii isi vor lansa curand noul site si ca se primesc cereri din toata lumea pentru materiale promotionale cu insemnele clubului, de la tricouri si fulare pana la accesorii care mai de care mai ciudate.

author avatar
Cristi Ionita
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger