AcasăRecomandariVesti bune pentru Gigi Becali: MApN, control la Clubul Sportiv al Armatei!

Vesti bune pentru Gigi Becali: MApN, control la Clubul Sportiv al Armatei!

Noul ministru al Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii la nivelul ministerului care va analiza demersurile CSA Steaua in relatia cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali.

Gigi Becali este convins ca George Boroi si ceilalti oficiali de la CSA Steaua vor sa-l distruga

Comisia ceruta de Motoc va avea misiunea sa propuna si masurile care vor fi luate de MApN in vederea valorificarii marcii Steaua si a stadionului din Ghencea. „Ministrul Mihnea Motoc a dispus constituirea unei comisii care sa analizeze demersurile intreprinse pana in prezent de catre Clubul Sportiv al Armatei «Steaua» Bucuresti in relatia cu clubul de fotbal reprezentat de catre FCSB. Conform mandatului stabilit, in baza rezultatelor procesului de analiza, comisia va propune, printr-un raport ce va fi inaintat ministrului, masurile optime care pot fi luate de MApN in vederea valorificarii marcii «Steaua» si a utilizarii stadionului de fotbal aflat in proprietatea statului si in administrarea ministerului, in conditii de legalitate si eficienta economica, precum si intr-un cadru de transparenta deplina”, se arata intr-un comunicat de presa.
CSA Steaua si FC Steaua, clubul finantat de Gigi Becali, se afla de mai mult timp in conflict dupa ce gruparea Armatei a obtinut in instanta anularea marcii inregistrate de echipa din Liga 1. In urma acestui conflict, echipa lui Becali a fost „alungata” din Ghencea, in vara.

Gigi Becali: „Am adus Romaniei peste 200 de milioane de euro”

Nu foarte increzator in demersul MApN, Gigi Becali ii cere ministrului Mihnea Motoc sa aiba grija la oamenii care vor forma respectiva comisie. „Motoc este un om care imi place si pe care il respect, dar ii transmit asa: acea comisie pe care a numit-o sa faca evaluari… sa aiba grija sa nu fie acolo generalul Zisu! Degeaba numeste comisia, daca aceasta este a lui Gabi Oprea. Noi aici vorbim de Steaua, un brand al Romaniei, care a adus peste 200 de milioane de euro din transferuri si calificari. Asta a vazut si domul ministru. Dar cei de la CSA vor sa distruga Steaua, vor sa nu mai existe Steaua, nici la FRF, nici la LPF. CSA vrea distrugerea acestui brand, ei nu vor evaluare, ei vor sa nu mai existe Steaua”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
709 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger