AcasăRecomandariVeste extraordinara anuntata de selectionerul Argentinei: In martie, venim la Bucuresti!

Veste extraordinara anuntata de selectionerul Argentinei: In martie, venim la Bucuresti!

Meciul amical Romania – Argentina fost confirmat oficial chiar de selectionerul „pumelor”, Alejandro Sabella. Acesta a facut anuntul la finalul partidei cu Uruguay (scor 2-3), ultimul din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondiala.

Argentina lui Alejandro Sabella este asteptata la Bucuresti cu tot cu liderul Messi

In conferinta de presa de la Montevideo, Sabella a raspuns in felul urmator intrebarilor jurnalistilor argentinieni referitoare la programul viitor al echipei nationale: „Anul acesta mai avem doua meciuri de verificare, in luna noiembrie, pe 15, cu Rusia, respectiv 18, cu Bosnia. Ambele vor avea loc in Statele Unite ale Americii. Apoi, in martie 2014, mergem la Bucuresti, pentru «amicalul» cu Romania. Voi vedea in aceste jocuri daca mai am nevoie in mod special de vreun fotbalist anume pentru Cupa Mondiala (…) In opinia mea, Spania si Germania sunt peste toate celelalte participante la turneu, iar apoi vine Brazilia, datorita conditiei sale de gazda. Abia apoi urmam si noi la categoria favorite”.

Initial, meciul Romania – Argentina trebuia sa se dispute in data de 10 august 2011, cand ar fi trebuit sa se inaugureze si „Arena Nationala”. „Amicalul” a fost atunci anulat din cauza demisiei inaintate de selectionerul Sergio Batista, „pumele” promitand ca vor veni, totusi, la Bucuresti – cu Messi in frunte! – in primavara lui 2014! Lucru care se va si intampla, pe 5 martie anul viitor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger