AcasăSPORTVerdict crunt pentru Bute! Are nevoie de mai mult repaus

Verdict crunt pentru Bute! Are nevoie de mai mult repaus

Lucian Bute era increzator in sansele sale de a reveni in ring la inceputul lunii decembrie, dar doctorii l-au anuntat ca acest lucru nu este posibil.

Desi operatia suferita la mana stanga a decurs mine, pugilistul roman a fost instiintat ca are nevoie de cel putin inca doua luni de pauza fata de perioada estimata initial.

In aceste conditii, duelul cu Jean Pascal va avea loc abia pe 25 ianuarie, la Montreal, Bute precizand ca oamenii sai au rezervat deja Center Bell.

„Depinde de cum va decurge recuperarea, dar pot sa va spun ca mai devreme de luna ianuarie nu voi lupta. Impresarul meu a vorbit cu cei de la reteaua tv si am stabilit ca meciul cu Pascal va avea loc pe 25 ianuarie. Am rezervat data” a declarat Lucian Bute.

Fostul campion mondial de la categoria supermijlocie se afla in aceasta perioada in Romania, unde o va tine din petrecere. Bute va participa la ziua de nastere a mamei sale, la ziua de nastere a logodnicei sale, iar apoi va face cununia civila pe 8 iunie, la Busteni, si cununia religioasa pe 15 iunie, la Galati.

author avatar
Cristi Ionita
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger