AcasăRecomandariVerdict amanat pentru 4 martie in „Dosarul transferurilor”:Inca 7 zile de suspans

Verdict amanat pentru 4 martie in „Dosarul transferurilor”:Inca 7 zile de suspans

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, ieri, pentru ziua de 4 martie, pronuntarea deciziei finale in „Dosarul transferurilor”, caz in care sunt acuzati fratii Victor si Ioan Becali, George Copos, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu, Jean Padureanu, Mihai Stoica si Cristian Borcea.

Inculpatii in „Dosarul transferurilor” trebuie sa mai astepte o saptamana verdictul Curtii de Apel

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au finalizat in data de 11 februarie dezbaterile in celebrul dosar al transferurilor de jucatori si au stabilit sa dea decizia in 25 februarie. Totusi, ieri, instanta a amanat pronuntarea verdictului pentru saptamana viitoare, 4 martie, cu o zi inaintea alegerilor la Federatia Romana de Fotbal. In acest context, este greu de anticipat ce se va intampla cu Gica Popescu, fostul international fiind favorit sa devina presedinte al FRF. La ultimul termen de judecata, concluziile procurorului au fost urmatoarele: George Copos – pedeapsa de inchisoare cu executare pentru o perioada de la 1 la 5 ani; Jean Padureanu – pedeapsa de trei ani cu suspendare; Mihai Stoica – in cazul sau, faptele incriminate sunt prescrise conform noului Cod Penal (intrat in vigoare la 1 februarie); Cristian Borcea – pedeapsa cu executare de sapte ani; Ioan Becali – pedeapsa cu executare de opt ani; Victor Becali – sapte ani cu executare; Gheorghe Netoiu – trei ani cu suspendare; Gheoghe Popescu – trei ani de inchisoare cu suspendare.

Copos, vizita surpriza din SUA

Alexandra Copos a venit in Romania sa-si sustina tatal

Fostul finantator al clubului Rapid a avut familia aproape in poate cea mai dificila zi din viata sa. Fiica Alexandra, stabilita de cativa ani in Statele Unite ale Americii, a venit special la Bucuresti pentru a fi alaturi de tatal sau in aceste clipe. La resedinta miliardarului a fost, ieri, vanzoleala, produsa si de aparitia Anei Copos, inca sotia miliardarului.

Giovanni: „Mi-ar fi rusine”

Poate cel mai important nume din dosar, Ioan Becali afirma ca spera sa fie achitat saptamana viitoare, orice alta decizie stirbindu-I reputatia. „Judecatorii va pot spune care e treaba cu amanarea, eu ce pot sa fac? Pentru mine e important sa imi dovedesc nevinovatia si sa iasa la iveala aceasta nevinovatie. Chiar daca as primi o condamnare cu suspendare, tot mi-ar fi rusine de colaboratorii mei din strainatate”, a spus Ioan Becali la „Dolce Sport”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger