AcasăSPORTVedetele au infruntat frigul pentru a urmari macelul Steaua - Chelsea (FOTO)

Vedetele au infruntat frigul pentru a urmari macelul Steaua – Chelsea (FOTO)

Schurrle (la minge) a facut ce a vrut cu apararea Stelei

Biletele scumpe si vremea cainoasa au facut ca Steaua Bucuresti sa nu mai umple stadionul la meciul cu Chelsea Londra de pe teren propriu, din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Schurrle (la minge) a facut ce a vrut cu apararea Stelei

Totusi, multe vedete au infruntat frigul pentru a asista la meciul care s-a transformat intr-un adevarat macel pentru echipa noastra, Chelsea impunandu-se cu 4-0.

Catalin Botezatu, Pavel Bartos, Corina Caragea sau Andi Moisescu sunt doar cateva dintre numele grele prezente in tribune. Din peisaj nu puteau lipsi manelistul Piti Talent, un apropiat al familiei Reghecampf-Prodan, sau Alina Plugaru, poate cea mai stelista dintre vedete.

Vedetele PRO TV au urmarit meciul impreuna

Daca Piti Talent a stat la Tribuna Oficiala si a profitat de ocazie pentru a se trage in poza cu o vedeta de talia lui Botezatu, Alina Plugaru a stat la peluza si nu a ezitat sa dea tonul scandarilor de incurajare pentru baietii lui Laurentiu Reghecampf.

Sustinerea vedetelor nu a ajutat cu nimic, Steaua bifand a doua infrangere consecutiva din doua meciuri jucate pana acum in grupele Ligii Campionilor.

sursa foto: Facebook

Botezatu a urmarit meciul alaturi de Anamaria Prodan
Piti Talent s-a tras in poza cu celebrul designer
author avatar
Cristi Ionita
406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger