AcasăSPORTVaslui - Dinamo 4-1. "Cainii" sunt out din Europa (VIDEO)

Vaslui – Dinamo 4-1. „Cainii” sunt out din Europa (VIDEO)

Dinamo a pierdut orice sansa de a mai evolua in Europa League, dupa ce a fost spulberata, cu 4-1, de FC Vaslui, sambata seara, in etapa a 32-a a Ligii I la fotbal.

Din cauza numeroaselor absente din lot, Dinamo a evoluat la Vaslui cu o formula ultra-improvizata, iar trupa lui Cornel Talnar a fost victima sigura, mai ales in conditiile in care vasluienii au facut poate cel mai bun meci din 2013.

Dinamovistii au rezistat eroic o jumatate de repriza, primul gol venind abia in minutul 23, cand Antal a punctat dintr-o centrare perfecta a lui Sanmartean.

Oaspetii au egalat rapid, prin Stratila, dar reusita dinamovistului a fost un simplu foc de paie, confruntarea disputandu-se, practic, intr-un singur sens.

Celeban a facut 2-1, in minutul 33, iar Stanciu a ridicat scorul la 3-1, in minutul 59, intre reusitele celor doi vasluienii mai ratand alte doua ocazii importante, prin Salageanu si Varela.

Jumisse a nimerit bara in minutul 63, Antal a trimis pe langa poarta goala in minutul 75, dar Temwanjera nu a mai gresit tinta in minutul 89, cand a punctat pentru 4-1 dupa o actiune personala de toata frumusetea.

FC Vaslui – Dinamo s-a incheiat 4-1 si ambele formatii vor urmari la televizor meciurile din Europa League.

[youtube]VG50jnxjpXs[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger