AcasăSPORTVasco i-a aratat lui Reghe cum sa o bata pe Ajax!

Vasco i-a aratat lui Reghe cum sa o bata pe Ajax!

Eriksen se lupta cu brazilienii de la Vasco da Gama

Duminica seara, trupa lui Frank de Boer a pierdut cu 0-1 amicalul jucat in Brazilia cu Vasco da Gama, la finalul partidei tehnicianul „lancierilor” acuzand atitudinea jucatorilor sai la fazele fixe.

Eriksen se lupta cu brazilienii de la Vasco da Gama

Prima partida din acest an a adversarei Stelei din Europa League a fost urmarita pe Internet de staff-ul tehnic al ros-albastrilor, liderul Ligii 1 aflandu-se in cantonament la Marbella – Spania.

Fundasul Stefano Denswil nu l-a putut invinge pe portarul brazilienilor

Reghe si ai lui au putut observa ca olandezii au tratat superficial fazele fixe, un capitol la care, insa, nici Steaua nu sta foarte bine.

Olandezii s-au intrebuintat serios in partida de la Rio de Janeiro

Ajax Amsterdam a parut deranjata de temperatura ridicata de la Rio de Janeiro, de umiditatea existenta si de starea proasta a gazonului de pe „Estádio Sao Januário”. Singurul gol al amicalului Vasco da Gama – Ajax Amsterdam a fost marcat in prima repriza de Wendel (’16), din lovitura libera, europenii laudandu-se cu o singura mare ratare, semnata de capitanul De Jong.

Frank de Boer a trimis pe teren urmatoarea echipa: Vermeer – Van Rhijn, Moisander, Veltman, Blind – Eriksen, C.Poulsen, Sana, Schone – De Jong, Boerrigter. Pe parcurs, au mai intrat  Babel si Sigthorsson, doi jucatori reveniti dupa accidentari. Prima mansa a 16-imilor Europa League, dintre Steaua si Ajax, va avea loc la Amsterdam, pe 14 februarie.

Steaua vrea sa-l surprinda pe De Boer cu brazilieni

Gruparea din Ghencea a anuntat, ieri, ca a semnat un contract pe doua sezoane cu brazilianul Tatu (30 de ani), fotbalist care revine la Steaua dupa o absenta de cateva luni. „Tatu este sanatos si am zis sa repar ce am stricat atunci cand s-a renuntat la el. In opinia mea, Tatu va fi titular la Steaua. El va ajunge marti in cantonamentul din Spania”, a declarat Gigi Becali. In afara lui Tatu, stelisti incearca inregimentarea unui alt brazilian, fundasul de banda dreapta Rafael Cruz (27 de ani), care ultima data a evoluat, sub forma de imprumut, la Atletico Goianiense, el apartinand de Atletico Mineiro. Cruz va ajunge si el la Marbella, unde va fi evaluat de Laurentiu Reghecamp.

author avatar
Sebastian Stan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger