AcasăRecomandariVarianta horror: baraj cu Portugalia!

Varianta horror: baraj cu Portugalia!

Entuziasmul unei eventuale calificari la barajul de luna viitoare ar disparea brusc daca, la tragerea la sorti, Romania ar da peste Portugalia, probabil cea mai puternica formatie dintre cele opt care vor fi angrenate in aceste meciuri decisive.

Cristiano Ronaldo nu concepe sa rateze "mondialul" din Brazilia

In prezent, pastrand configuratia actuala a grupelor, urmatoarele patru echipe nationale ar fi plasate in urna capilor de serie la tragerea la sorti din 21 octombrie: Croatia, Portugalia, Grecia si Suedia. Daca va prinde locul 2 in grupa D, pentru reprezentativa lui Victor Piturca se anunta o luna noiembrie de foc, in conditiile in care doar Grecia pare un adversar abordabil, celelalte trei formatii avand experienta, forta fizica si tehnica superioare „tricolorilor”. O posibila „dubla” cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo ar face sa dispara intr-o fractiune de secunda tot entuziasmul prilejuit de eventuala calificare la baraj.

Ultima data cand Romania a disputat baraj de calificare la Cupa Mondiala a fost in 2002, Slovenia reusind surpriza – eliminarea „tricolorilor” – chiar in returul de la Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
578 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger