AcasăSPORTValvis plateste salariile la Rapid

Valvis plateste salariile la Rapid

Jean Valvis a mai investit la Rapid si-n 2006

Convinsi ca patronii Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu nu au forta financiara necesara  sa sustina Rapidul, jucatorii lui Viorel Moldovan isi pun toate sperantele in Jean Valvis, singurul care in ultimele luni le-a virat niste bani in conturi.

Jean Valvis a mai investit la Rapid si-n 2006
Viorel Moldovan se intoarce dupa sapte ani in Giulesti

Atmosfera de la Pro Rapid este incordata si asta mai ales dupa ce s-a aflat ca jucatorii au incasat inca un salariu restant, in timp ce angajatii bazei sportive sunt in continuare neplatiti de luni bune. Omul de afaceri greco-elvetian Jean Valvis este vazut la Rapid ca un salvator, in conditiile in care masonul Nicolae Cristescu repeta obsesiv „n-am, n-am” ori de cate ori este intrebat ceva de bani. „S-a platit doar fotbalistilor un salariu, nu si oamenilor de la birouri. Speram, totusi, ca si ei sa incaseze acest salariu, iar in perioada urmatoare sa mai intre un venit in conturile jucatorilor. Domnul Jean Valvis si-a facut treaba pana acum, dar este putin fata de cate probleme sunt la Rapid”, a declarat managerul Danut Perja la „Sport Total FM”. Fost actionar in Giulesti, Jean Valvis va fi sponsorul principal al clubului, echipamentul de joc al „alb-visiniilor” urmand sa fie imprimat cu logo-ul „Domeniile Samburesti”.

In alta ordine de idei, conducerea clubului l-a numit, ieri, in functia de antrenor principal pe Viorel Moldovan, in locul „intermediarului” Sandu Tabarca. Fostul international revine in Grant dupa sase ani, in 2007 ocupand functia de director sportiv dupa retragerea din activitatea sportiva.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger