AcasăSPORTVal de reactii dupa eliminarea Romaniei de la Euro: Niciodata nu am...

Val de reactii dupa eliminarea Romaniei de la Euro: Niciodata nu am fost umiliti ca acum

Continua reactiile dupa infrangerea, cu 0-1, in fata Albaniei. Daca seara trecuta, la foarte scurta vreme dupa incheierea meciului care a scos Romania din competitie, selectionerul Iordanescu spunea ca singurul regret e ca echipa nu a reusit sa marcheze, „tricolorii” au explicat si ei, cum au putut mai bine, rezultatul foarte slab care i-a trimis acasa inca din faza grupelor.

Unul dintre cei care au reactionat a fost chiar portarul Ciprian Tatarusanu, care si-a asumat si faptul ca nu a reusit sa pareze sutul lui Sadiku, albanezul care a reusit sa marcheze in minutul 44. „Se poate spune ca e un rezultat rusinos. Albanezii au fost mai buni si au meritat victoria. (…) Am vrut sa facem mai mult, dar nu s-a putut. Este si vina mea la gol, mi-o asum, dar in fotbal sunt si momente grele”, a explicat Tatarusanu, la Dolce Sport. „Cu siguranta este rusinos, nu avem nicio scuza, nu avem ce motive sa invocam.  (…) Suntem cu totii vinovati”, a declarat si Torje, pentru aceeasi sursa, tanarul mijlocas cerandu-le, insa, si scuze suporterilor pentru cele intamplate cu echipa.

Mult mai vocali si mai categorici au fost Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii profesioniste de Fotbal, dar si Marius Sumudica, atrenorul care a facut senzatie, sezonul trecut, cu Astra Giurgiu. Primul il arata cu degetul inclusiv pe actualul sef al FRF-ului.  „Prima greseala a lui Iordanescu a fost cand a revenit la nationala. (…) Cum sa dai afara staff-ul medical. Asta e alta greseala a lui Puiu Iordanescu. 60 la suta e a lui, 40 la suta a lui Burleanu. Niciodata nu am fost umiliti ca acum”, a precizat Dragomir, la Digi Sport.  „Dezastru este un cuvant bland. Suntem niste oameni lasi si fara coloana vertebrala, nu spunem adevarul si tot ce se intampla in fotbalul romanesc”, suna caracterizarea facuta de Sumudica, tehnician care considera ca se impune cat mai urgent o schimbare radicala. „Toti cei care au gresit si si-au batut joc ar trebui sa-si prezinte demisiile, toti care au fost alaturi de nationala. Indiferent ca e vorba de presedinte, de vicepresedinte”, a conchis fostul rapidist, la acelasi post TV.

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger