AcasăSPORTVal de reactii dupa decesul lui Ilie Balaci

Val de reactii dupa decesul lui Ilie Balaci

Reprezentantii clubului Universitatea Craiova, la care Ilie Balaci a evoluat o perioada importanta din cariera de fotbalist, au transmis un prim mesaj dupa ce s-a aflat ca fostul sportiv a murit subit, la varsta de 62 de ani.

„Intr-o zi mohorata de toamna, Ilie Balaci a plecat sa joace in echipa ingerilor. Dumnezeu sa il odihneasca! NU TE VOM UITA NICIODATA, ILIE BALACI!”, este promisiunea cu care se incheie prima reactie venita, pe Facebook, din partea clubului din Banie la aflarea tristei vesti ca fostul fotbalist a parasit aceasta lume, duminica dimineata.

La fel au facut si cei de la Dinamo, o alta echipa mare la care a evoluat unul dintre cei mai valorosi jucatori de fotbal ai Romaniei. Ilie Balaci a jucat 32 de meciuri pentru Dinamo, in prima divizie, in doua sezoane, marcand un gol, amintesc reprezentantii clubului din Stefan cel Mare. „SINCERE CONDOLEANTE! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, ILIE BALACI! Fotbalul romanesc l-a pierdut pentru totdeauna pe ILIE BALACI. Fostul international (65 de meciuri / 8 goluri pentru echipa nationala a Romaniei) a decedat in aceasta dimineata la varsta de 62 de ani. FC Dinamo Bucuresti regreta disparitia lui ILIE BALACI si este alaturi de familia fostului jucator al echipei din Stefan cel Mare. Sincere condoleante familiei indoliate!”, transmit membrii clubului alb-rosu, pe pagina oficiala de Facebook, inainte de a evoca performantele sportive ale lui Ilie Balaci – ca fotbalist si antrenor.

Totodata, si reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal au transmis un mesaj de condoleante, dupa plecarea dintre cei vii a fostului sportiv. „Fostul international roman, Ilie Balaci, a decedat duminica dimineata, la varsta de 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral. Federatia Romana de Fotbal isi exprima condoleantele si regreta disparitia lui Ilie Balaci!”, se mentioneaza pe pagina de Facebook a FRF-ului.

sursa foto: Facebook/FRF

266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger