AcasăRecomandariVai de Steaua lor!

Vai de Steaua lor!

Chiar daca scoate anual milioane de euro de pe urma echipei, Gigi Becali nu vrea sa stea la negocieri cu MApN pentru brand-ul Steaua Bucuresti, nume castigat in instanta de Armata.

Obligat de judecatori sa schimbe numele si sigla clubului de fotbal pe care-l patroneaza, Gigi Becali s-a conformat imediat. Fara sa mai accepte varianta tratativelor cu reprezentantii de drept ai Armatei, latifundiarul a dat ordin, din Penitenciarul Poarta Alba, sa se faca o noua emblema pentru Steaua. Singura conditie pusa de omul de afaceri a fost ca emblema sa aiba la baza steaua bizantina, cea in opt colturi. Si, cum numele de „Steaua” nu mai poate fi folosit de acum incolo, solutia de compromis a fost marca „FCSB”, inregistrata de Gigi Becali la OSIM cu trei ani in urma. Din dorinta de a nu-si supara seful, „specialistii” din Ghencea au incropit o noua emblema care socheaza prin simplitatea ei: o stea in opt colturi, pe fundal galben si cu acronimul FCSB scris in mijloc. „Este cea mai buna masura pe care putea sa o ia Gigi Becali si sper ca suporterii vor intelege si vor ramane langa noi. Ma bucur ca patronul nu a intrat in jocul Armatei, deoarece sunt sigur ca acei oameni doreau sa-l jumuleasca de bani an de an doar ca sa isi tina ei sectiile pe care le au la Clubul Sportiv Steaua. Este pacat ca generalii nu au inteles ca, daca nu era Gigi, sigla pe care ei o au acum nu mai exista de mult timp. Nu e usor sa investesti cate 400 de mii de euro pe luna in salarii doar din banii familiei tale, iar apoi sa vezi cum vin altii si iti baga cutitul pe la spate”, a reactionat Helmuth Duckadam, a carui unica indeletnicire pare sa fie indepartarea scamelor de pe paltonul lui Gigi Becali.

Gigi Becali este încântat de cum arată noua emblemă a Stelei

Culmea, fix cu sapte ani in urma, cand izbucnea „razboiul” cu MApN, Becali ameninta ca le va lasa generalilor emblema Stelei si el isi va face una noua: „O sa schimb sigla. Din Steaua cu cinci colturi, fac o stea din opt colturi. Steaua crestina, bizantina. Pun si crucea pe mijloc si o sa fie si mai norocoasa. Si, cand vom juca impotriva lui Real Madrid, ei vor da trei bare si Steaua, dintr-o ocazie, va da un gol. Crucea e semnul biruintei”. Ca fapt divers, si Serviciul Roman de Informatii (SRI) are drept logo tot o stea in opt colturi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger