AcasăSPORTUnii cu ploaia, altii cu bataia

Unii cu ploaia, altii cu bataia

Hodgson a ramas uimit de cat de prost s-au ocupat polonezii de organizarea partidei

Federatia Engleza de Fotbal este disperata, dupa ce atat nationala de seniori a Albionului, cat si echipa de tineret au avut mari probleme in deplasarile din Polonia, respectiv Serbia.

Hodgson a ramas uimit de cat de prost s-au ocupat polonezii de organizarea partidei

Polonia – Anglia ar fi trebuit sa se dispute marti, la Varsovia, dar partida a fost amanata pentru aseara, pe motiv ca organizatorii nu au reusit sa inchida acoperisul Stadionului „Narodowy”, iar suprafata de joc a fost imbibata cu apa dupa o furtuna puternica.

"Tineretul" Angliei a fost supus unui asediu, la propriu, in Serbia

Nemultumit de situatie, Roy Hodgson, selectionerul Angliei, i-a atacat virulent pe oficialii gazdelor, dar si pe centralul italian Gianluca Rocchi, pe care l-a comparat cu un clovn din cauza numeroaselor momente in care acesta a testat suprafata de joc. Exista posibilitatea ca Federatia Engleza si cluburile din Premier League sa ceara daune pentru ca Rooney si compania pierd ore pretioase de odihna, inaintea unor meciuri-soc din Premier League, precum Tottenham – Chelsea, United – Stoke sau Norwich – Arsenal. Si mai grava este situatia intalnita de englezi la meciul Serbia – Anglia, 0-1, din preliminariile Campionatului European de tineret. In urma acestui rezultat, trupa lui Stuart Pearce si-a asigurat calificarea la turneul final, dar Anglia a platit scump aceasta reusita. Englezii au fost „urcati pe garduri” la Krusevac, de o formatie a sarbilor croita pe scandal si sustinuta de aproape 10.000 de skinheads, care nu au facut decat sa adreseze injurii cu tenta rasista fotbalistilor de culoare din tabara oaspetilor. Lovit cu capul in figura de unul dintre oficialii gazdelor, secundul Martin Thomas recunoaste ca nu stie cum de englezii au scapat cu viata din infernul de la Krusevac si spune ca Federatia de la Londra trebuie sa ceara excluderea echipelor sarbe din toate competitiile pentru ca formatiile din alte tari sa nu aiba si ele parte de asemenea momente de cosmar.

author avatar
Cristi Ionita
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger