AcasăRecomandariUngurii sunt siguri pe ei: “Il executam pe Piturca!”

Ungurii sunt siguri pe ei: “Il executam pe Piturca!”

Nationala de fotbal a Romaniei da piept in aceasta seara (ora 21.00, Antena 1) cu echipa similara a Ungariei, intr-un meci care se va disputa cu … demisii pe masa, cel putin asa sustin mai multi componenti ai oaspetilor nostri.

Maghiarii sunt siguri ca-l vor demite pe Victor Piturca si vor pleca fericiti de la Bucuresti

Fundasul Vilmos Vanczak, unul dintre cei mai experimentati jucatori din nationala maghiara, sustine ca elevii lui Sandor Egervari vin la Bucuresti pentru a forta obtinerea tuturor celor trei puncte. Ungurii sunt incurajati de prestatia din tur, cand cele doua formatii au incheiat la egalitate, 2-2, un meci controlat in mare masura de maghiari. “Am disputat multe meciuri cruciale cu echipa nationala, suntem pregatiti si pentru aceasta partida. Chiar si despre meciul din tur s-a spus ca este unul crucial si am avut o evolutie buna, pacat insa ca rezultatul nu ne-a fost tocmai favorabil” a anuntat Vanczak, pentru un renumit ziar maghiar de sport. Echipierul formatiei belgiene Lokeren este convins ca “o victorie a noastra la Bucuresti va duce la demisia lui Victor Piturca, asa ca vrem sa-l executam pe Piturca, antrenor ce nu va rezista unei campanii tensionate pe termen nelimitat”. Vanczak a fost completat de Balasz Dzsudzsak, vedeta nationalei Ungariei, care a precizat ca “am vazut atmosfere mai ostile ca la Bucuresti, suntem gata pentru un succes cu ajutorul caruia sa ne facem fanii fericiti”.

Piturca pariaza toti banii pe flancul drept

Constient ca-si joaca soarta la conducerea nationalei in meciul cu Ungaria, Victor Piturca pare sa parieze, mai mult decat oricand, pe cartea atacului si, in special, pe flancul drept al ofensivei noastre. Selectionerul a anuntat ca Gabriel Torje, extrema lui Espanyol Barcelona, a dat randamentul cel mai bun la antrenamente si ca asteapta ca acesta sa se miste cel putin la fel de bine si in meciul din aceasta seara. De asemenea, Piturca este gata sa mizeze pe favoritul sau, Ciprian Marica, “fotbalist foarte puternic din punct de vedere fizic si care poate juca 60-70 de minute fara probleme”. Din grupa Romaniei, in aceasta seara se mai joaca Estonia – Olanda si Turcia – Andorra. Desi ar fi avantajati de un eventual pas gresit al otomanilor, “tricolorii” nu-si pun mari sperante intr-un miracol produs de modesta formatie a Andorrei.

author avatar
Cristi Ionita
695 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger